Testi end! Kas teed vahet kiirmoel ja kallil brändil?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Moemaailmas kopeerivad kõik kõiki ning nii võibki juhtuda, et kahe äravahetamiseni sarnase asja eest küsitakse luksusbutiigis tuhandeid eurosid, kiirmoepoes aga mõnikümmend eurot. 

Kui ajatute klassikute puhul võib võimalusel kaaluda suurema summa maksmist, siis moehittide eest, mis on hitid tõesti vaid mõne kuu ja edasi näevad lihtsalt veidrad välja, ei tasu kindlasti ülemäära palju raha välja käia. Eriti veel seetõttu, et tegelikult kopeerib kiirmood luksusbrände aktiivsemalt kui kunagi varem ning luksusbrändidele sarnaseid või identseid koopiaid on väga kerge leida. 

Kuna kevad on käes ja esimese asjana vahetavad inimesed talvised ülerõivad millegi kevadisema vastu ning fookusesse tõusevad kevadised ülerõivad, siis alljärgnevalt ongi välja toodud mõned ülerõivastehitid, mis on erinevad ainult hinnasildi poolest. 

Millised ülerõivad on sel kevadel need kõige trendikamad?

Esikohal on piloodijakid, millest on küll saanud juba omamoodi klassika. Sel aastal peavad need moemärgi täielikuks tabamiseks olema kaunistatud lilledega ning materjali poolest olema veidi läikivamad. Kusjuures, läikiv materjal ja lilled piloodijakil pole sugugi ainult naiste teema, vaid oma õrnemalt poolt peaksid sel hooajal näitama ka mehed. Samuti on piloodijakk varasemaga võrreldes veidi pikemaks veninud. 

Ääretult populaarsed on veel nii pööratud nahast kui tavalisest nahast jakid. Viimased võiksid olla motikastiilis ehk veidi rokilikuma joonega. Eriti stiilne on jakk juhul, kui see on kolmveerand varrukatega ning veidi erksamas värvitoonis. Samas musta värvi nahkjakk on klassika, mida võib kanda rahulikult ka järgnevatel aastatel. 

Tõelliseks hitiks on teksatagid ja ilma varrukateta pikad pintsakvestid. Neist esimest võiksid kanda pigem noorema põlvkonna esindajad, nii poisid kui plikad, ning pintsakvestid sobivad hästi kontoriinimestele või veidi viisakamat riietumisstiili eelistavatele naistele.

Foto: Vida Press

Kes trendilainel surfata ei viitsi, siis kõige turvalisem valik on klassikaline trentšmantel. Seejuures tasub mõelda, et, kui trentšmantel on tõesti see, mis südame kiiremini põksuma paneb ning milleta ühtegi kevadet ette ei kujuta, siis oleks kasulikum investeerida ühte kvaliteetsesse mantlisse. Mitte aga kulutada tohutut raha igal aastal uue ostmisele, mis kokkuvõttes läheb kordades rohkem maksma. 

Kes aga leiab, et klassikaline trentš on igav, siis trendikam variant sellest on sel aastal veidi õhemast materjalist, oversize tüüpi ning kerge sportliku mõjutusega.

Kas sina teed vahet kiirmoel ja tõelisel luksuskaubal? Testi end 1182.ee blogis!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles