Isikupärane ehtebränd Thomas Sabo avas esimese esinduskaupluse Eestis

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Thomas Sabo

Täna avatud esimene Thomas Sabo esinduspood on Thomas Sabo ehetele omaselt isikupärane ja särav, pakkudes ideaalset valikut nii klassikalise kui ka julgema  stiili austajatele. Lisaks võimaldab kaupluses olev unikaalne tehnoloogia graveerida ostjal iseseisvalt ehetele sõnumeid, mida ei näe keegi teine peale selle, kellele need on mõeldud.

Thomas Sabo ehted on oma olemuselt individuaalsed ja unikaalsed, mõeldud isikupärastele naistele ja meestele, kes julgevad oma seisukohti väljendada. Tegu on väga dünaamilise brändiga, mis on pidevas muutumises ning suudab igal hooajal uue kollektsiooniga üllata. Thomas Sabo ehtekollektsioonid Glam & Soul, Rebel At Heart, Karma Beads, Love Bridge ja Charm Club taotlevad elegantsi, aga ka natukene mässumeelsust ja elurõõmu, pakkudes midagi meelepärast igale maitsele. Erinevaid ehtekollektsioone on võimalik ka omavahel kombineerida, et rõhutada iga kandja unikaalset isikupära.

«Kui seni on valik Thomas Sabo ehteid olnud esindatud meie Goldtime’i juveeli- ja kellakauplustes, siis nüüd, kui esinduskauplus on avatud,  on meil võimalik pakkuda oluliselt suuremat valikut, räägib Goldtime kaupluste brändijuht Helen Polmani. «Eesti tarbijad on üha trenditeadlikumad, valmis katsetama, kombineerima ning otsima ehet, mis identifitseeriks nende unikaalset olemust. Julgen öelda, et Thomas Sabo on selleks ideaalne bränd»

Thomas Sabo on Saksamaalt pärit pika ajalooga üks maailma juhtivaid elustiilibrände, mis disainib ja müüb ehteid, käekellasid ja parfümeeriatooteid nii naistele kui ka meestele juba aastat 1984. Põhiliseks materjaliks ehete tegemisel on kõrgkvaliteetne 925 prooviga hõbe.

Esinduskauplus avati Viru Keskuses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles