Toitumisnõustaja Katri Merisalu ja surfitreener Aivar Kajakas jagavad tasuta tervisenippe

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Toitumisnõustaja Katri Merisalu, uneasjatundja Kene Vernik ning surfitreener Aivar Kajakas jagavad kuu aja jooksul Vichy Facebooki-kontol kasulikke tervisenippe, kuidas igapäevaelus tervislikumalt toituda, targalt sportida ning seeläbi tervislikku ja kosutavat ööund tagada.

Katri Merisalu annab harrastussportlastele soovitused, millised on kõige paremad toidud ja joogid nii aeroobse kui jõutreeningu puhul. «Näiteks heaks aeroobse treeningu järgseks toiduks on banaan maapähklivõi, mandlivõi, kreeka jogurti või keefiriga,» kirjeldab Merisalu, kelle detailsema soovituse leiab Vichy vee Facebooki kontolt.

Teenekas surfitreener Aivar Kajakas, kes harrastab aktiivselt ka jalgpalli ja võistluskunste, jagab oma nõu kõige levinuma sportimisviisi ehk jooksmise kohta. «Jooksmine «teab», milline on sulle emotsionaalselt parim seisund. Kui oled närviline, siis jooksmine rahustab, kui aga vajad hommikul natuke äratust, ergutab väike sörk just parajal määral,» julgustab Kajakas kõiki jooksma.

Vichy tootejuhi Anett Stukise sõnul lisandub järgmisena nõuannete rubriiki soovitusi uneekspert Kene Vernikult, kes annab oma nõuanded selle kohta, kuidas saavutada tervislik ja võimalikult hästi päevakoormusest taastav uni. 

«Soovime tunnustatud asjatundjate abil Facebooki kasutajatele pakkuda midagi enamat kui laigi-ja-võida kampaaniad. Vichy vesi ja tervislikud eluviisid on sünonüümid ning usume, et oma ala espertide nõuanded loovad hea võimaluse neid propageerida,» lausus Stukis.

Nõuanderubriigi lood koos vastustega tarbijate küsimustele ilmuvad Vichy Facebooki lehel 25. maini, aktiivsematele fännidele jagatakse ka Maijooksu pileteid, Sportlandi kinkekaarte ja floating-teraapia pääsmeid. Vichy Facebooki leht avaneb siin: www.facebook.com/vichywater/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles