Emily VanCamp: naised peaksid saama meestega võrdset palka

Kerti Kulper
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Bettany, Robert Downey Jr., Anthony Russo, Emily VanCamp ja Daniel Bruehl Berliinis filmi «Kapten Ameerika: Kodusõda» esilinastusel.
Paul Bettany, Robert Downey Jr., Anthony Russo, Emily VanCamp ja Daniel Bruehl Berliinis filmi «Kapten Ameerika: Kodusõda» esilinastusel. Foto: FABRIZIO BENSCH/REUTERS

Näitlejanna Emily VanCamp on üles astunud mitmes seriaalis ja filmis, kõige värskem neist on «Kapten Ameerika: Kodusõda», mis on jõudnud ka meie kinolinadele. Hiljuti puudutas VanCamp ühes intervjuus teemat, mis on Hollywoodis viimasel ajal igati aktuaalne: palgalõhe.

29-aastane VanCamp tunnistas, et tal on kõrini sellest, kui inimesed ütlevad, et näitlejannad ei peaks palga üle nurisema, sest neile makstakse ju niigi hästi. «See on teema, mis puudutab meid kõiki, lihtsalt näitlejatel on suur publik ja neil on lihtsam sellest rääkida,» sõnas VanCamp.

«Ka mina tahan selles vestluses osaline olla. Asi on lihtne: naised peaksid saama meestega võrdset palka. Asi pole selles, kui palju naised ühes või teises valdkonnas teenivad, teeme lihtsalt kõik omavahel võrdseks. Minu arvates on see igati loogiline. Loodetavasti on see selline teema, millest me ei pea enam pikalt rääkima,» ütles näitlejanna.

Hollywoodi palgalõhest hakati rohkem rääkima eelmisel aastal, kui selgus, et Jennifer Lawrence'ile maksti filmis «Ameerika afäär» osalemise eest vähem kui samas filmis kaasa teinud Bradley Cooperile ja Christian Bale'ile. 

Reuters
Reuters Foto: FABRIZIO BENSCH/REUTERS
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles