Tee enne suve algust oma näonahale paast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Just siis, kui arvasid, et talvekülmast puretud kuiva ja kestendava naha mured on murtud, tikuvad näkku rasu ja vistrikud. Selle asemel, et punnidele veel üht kosmeetikatoote kihti peale määrida, võiksid kaaluda üht pöörast ideed.

Pure Wow soovitab kevadel teha oma näole kosmeetik Adrienne Ortizi õpetuse järgi n-ö nahapaastu. 

Selleks tuleb nädalaks ajaks loobuda kõikidest nahahooldustoodetest ja kosmeetikast, ka seerumist, näopuhastusvahendist ja nahakreemist. 

Näo puhastamiseks kasuta kaks korda päevas törtsu extra-virgin kookosõli. Pane seda vatipadjale ja niisuta õliga vajaduse järgi oma nahka. 

Samal ajal peaksid jälgima, et jood ligi kolm liitrit vedelikke päevas ja toitu tervislikult. Muud ei olegi vaja. 

Nii nagu toitumises toimib paast hästi kehale ja annab võimaluse välistada toitusid, mis võivad tekitada seedimisprobleeme, aitab ka nahapaast nahal taastuda ja tekitada n-ö põhja, millele saad hiljem tutvustada järk-järgult oma nahatooteid, et välja selgitada, mis põhjustab punetavaid laikusid ja mis tekitab vistrikke. 

Nahapaastu esimestel päevadel võib tekkida veidi vistrikke juurdegi, kuid siis nahk harjub ja muutub normaalseks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles