Mehed peavad truudusetuid naisi seksikateks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Paljud mehed arvavad, et naised, kes on olnud oma partneri suhtes truudusetud, on vastupandamatumad kui naised, kes on olnud truud. Sellisele järeldusele jõudis kohtinguportaal Victoria Milan, kui nad viisid läbi küsitluse oma kasutajate seas.

Nimelt teatas 70 protsenti meestest, et naine, kes on kunagi võrgutanud võõra mehe, on nende meelest väga seksikas. Põhjuseks arvab uuringut vahendanud Female First olevat tõsiasja, et meestele ei meeldi olla esimene, kellega naine truudust murrab. Lisaks tulevat mängu ka «lõbufaktor» - 27 protsenti meestest arvas, et truudusetu naine on seetõttu seksikam, kuna see viitab, et ta on valmis lõbutsema, tal pole palju piiranguid ja ta võtab asju vabalt ning naudib seksi.

Samas tunnistas ka 70 protsenti meestest, et truudusetud naised on natuke hirmutavad ning neile ei meeldiks, kui pärast neid veel mehi järgneks. Ehk siis – jagada meestele siiski ei meeldi.

Victoria Milani rajaja Sigurd Vedal sõnas, et mehi tõmbabki naiste poole, kes neid hirmutavad. «Ja kui nad on kord juba selle naise endale partneriks saanud, ei taha nad mingil juhul teda maailmaga jagada,» ütles Vedal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles