Naise kommentaar oma sõbranna lapse kohta ajas netiemmed marru (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Üks naine otsustas emadele suunatud foorumis uurida teistelt, kas see on aktsepteeritav, kui ta ütleb, et talle ei meeldi sõbranna 3-aastane tütar. 

Mumsneti kasutaja Thebrowntrout kirjutas, et pisipõnni karjumine «on kõrvadele valus» ja väitis, et see pisike tüdruk tahtis kogu aeg tähelepanu saada. «Teda peab igale poole süles kandma, ta keeldub vankris istumast ja mu sõbrannal on ka veel üheksakuune noorem tütar, keda ta niikuinii kandelinas kannab,» vahendab Huff Post naise kirjutist.

«Kas ma olen imelik, kui ma ütlen, et sõbranna tütar ei meeldi mulle? Noorem tüdruk ei saa peaaegu üldse tähelepanu, sest sõbranna peab kogu aeg 3-aastasega tegelema. Ja sõbrannaga pole võimalik rääkida ka, sest see laps lihtsalt ei lase,» jätkas naine. «Millal ta hakkab inimese moodi käituma? See laps peaks 16 kuu pärast lasteaeda minema, siis ta ei saa ju enam nii käituda!»

Naine tunnistas, et tal endal pole lapsi ja et ta imetleb oma sõbranna kannatlikkust. Kirjutis avaldati foorumis 22. aprillil ja tänaseks on sellel juba mitusada kommentaari, enamik neist kritiseerivad naise sõnu.

«Oled sa kunagi 3-aastasega tegelenud?» küsib üks kommenteerija. «Nendega on üsna keeruline ja tundub, et see konkreetne neiu on veel eriti pretensioonikas. Kas sa oled oma sõbrannale abi pakkunud? Tundub, et tal oleks tuge vaja, mitte seda, et sa teda internetis kritiseerid.»

Mõnda vanemat solvas see, et naine julges öelda, et laps ei käitu praegu inimese moodi. «Karjumine ja käitumisprobleemid ei tee last vähem inimlikuks,» vastas üks. «Tundub, et sa oled väga kriitiline oma sõbranna suhtes,» leidis teine.

Leidus neidki, kes üritasid kirjutajat mõista ja tema sõnu lahti seletada. «Sa oled ilmselt oma mure valesti sõnastanud. Sulle ei meeldi 3-aastase käitumine, mitte laps ise. See on arusaadav. Mõne väikelapse käitumine võib olla päris kurnav.»

Ka kirjutise autor võttis kommentaarides sõna ja selgitas, et ta pole oma sõbrannale midagi öelnud ning lihtsalt naeratab ja teeb näo, et kõik on hästi. «Ma lihtsalt lepin sellega, et me ei saa sõbrannaga rahulikult rääkida. Aga tegelikult mõtlen ma sellele, et see jõmpsikas võiks oma suu kinni panna,» tunnistas naine.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles