Õpi, kuidas paigaldada kunstripsmeid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Kui sa ei ole kunstripsmeid varem kasutanud ja plaanid oma meiki nendega saabuval peo puhul täiustada, siis proovi neid hakatuseks niisama peale panna, et hiljem oleks töö juba käpas.

Iga meigi juurde kunstripsmed ei sobi, kuid glamuursemal peol kannab need kenasti välja. Real Simple õpetab sammhaaval, kuidas neid õigesti paigaldada, et tulemus jääks ilus.

  1. Tee alustuseks silmameik valmis, sest ripsmed lähevad peale viimasena. Kui sa pole kunstripsmete paigaldamisel veel väga osav, on soovitav kasutada silmameigis tumedat lainerit. 
  2. Pane kunstripsmed silma peale ja mõõda ripsmete pikkus välja. Kui ripsmeriba on liiga lai, lõika see enda silma jaoks lühemaks. 
  3. Kanna ripsmetele liimi. Võid teha ka nii, et paned liimi mingile alusele ja kastad ripsmeriba ääre sinna sisse. 
  4. Kõige olulisem samm: enne paigaldamist oota mõni sekund, et liim muutuks paksemaks. Kui paned ripsmed paika liiga vara, võib liim laiali valguda. 
  5. Kui liim on «küps», aseta ripsmed enda ripsmete juurtele kas pintsettide või sõrmedega. Säti ripsmeid vajadusel ringi ja hoia neid pintsettidega paigal, kuni liim kuivab. Suru kergelt silma sise- ja välisnurkades ripsmetele peale. 
  6. Oota, kuni liim on kuivanud. Ära muretse liimi valge värvuse pärast, sest hiljem kuivab see läbipaistvaks. 

Vaata ka videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles