Viis õppetundi, mida vallalisusest kaasa võtta

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Teinekord võib tunduda, et vallaline olemine on justkui halb asi. Kui sa oled vallaline, näikse maailm arvavat, et sul on midagi viga. Muidugi on asi tõest kaugel.

On suurepärane, kui su elus on armastus, aga suhe tähendab ka tööd ja vaeva. Kui sa oled aga üksinda, on õige hetk keskenduda neile punktidele, mida Higher Perspective on välja toonud.

  1. Sinu õnn ei sõltu teistest inimestest. Tark on mitte Hollywoodi filmidest õppust võtta, sest sealt näeb sageli, kuidas tõeline õnn saabub õuele vaid koos printsiga valgel hobusel. Ära kuluta kogu oma aega ja energiat järgmise suhte otsimisele, vaid kasuta seda aega, et suhet iseendaga värskendada. Hellita ja armasta end.
  2. Sul on iseenda jaoks aega. Kasuta oma iseseisvust ning tee asju, mis muudavad sind õnnelikuks. Sul on rohkem võimalusi reisida, tegeleda hobidega või isiklike projektidega.
  3. Sul pole vaja partnerit, et su elul oleks väärtus. Suhted ei asenda enesekindlust või kompetentsi. Ära lase ühiskonna survel mõjutada end pidevalt suhet otsima.
  4. Vallaline olemine ei tähenda, et su elus poleks armastust. Armastus on kõikjal, kuhu sa vaatad. Jah, su elus võib puududa seksuaalne energia, aga see ei tähenda, et sind oleks armastusest ilma jäetud. Sul on elus palju inimesi, kes sind armastavad ja sinust hoolivad ning tahavad sinuga aega veeta.
  5. Üksiveedetud aeg tähendab paranemist. Kui sa alles oled värskelt suhte lõpetanud, on suur tõenäosus, et sa oled omadega natuke sassis. Võta aeg maha, hinga ning lase endal neid tundeid tunda. Ära torma pea ees järgmisesse suhtesse, mis su tähelepanu valult kõrvale juhiks. Tööta tunded läbi ning võta seda kui võimalust kasvada, areneda ja paraneda.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles