Mees kirjutas rasedale kallimale südamliku kirja

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Florida osariigis elav Josh Streeter kirjutas oma rasedale kallimale kirja, mis on nii mõnelgi kirja lugenud inimesel silmad märjaks teinud. 

Nimelt nägi mees pealt, kui palju ebamugavust peab naine taluma hommikuse iivelduse tõttu ja see avaldas talle muljet. Ta avaldas oma kihlatule Ariana Wardile mõeldud kirja Facebookis, sellele on reageerinud üle 81 000 inimese ja seda on jagatud üle 37 000 korra. 

Streeteri kiri oli järgmine:

Rasedus on minu jaoks siiani parim kogemus. See on õpetanud mulle nii palju, mida ma juba arvasin teadvat; see on tekitanud frustratsiooni, ärritust, toonud esile armastust, hoolimist, kannatlikkust ja austust rohkem kui miski muu. Nüüd on mul täielik ülevaade rasedusest ja ma tean, et see nõuab väga palju (kuid on ka väga südantsoojendav). Iga sekund on seda väärt olnud, see on sõna otseses mõttes mu kihlatu ja tema keha vallutanud. Ta kogeb stressi, ta keha valutab, ta on emotsionaalne ja väsinud ning ta ei oska selgitada, miks see nii on. Siin tulen mängu mina, ma annan talle märku, et kui ta tahab, siis ta võib nutta, ärrituda, naerda või vihastada. Ma ürita tekitada temas tunde, et ta on kuninganna. Sest tema sees tärkab uus elu ja see on minu jaoks nii huvitav ning imeline. Ma proovin panna teda iga päev naeratama, sest tema enda minapilt on muutumas, tema hormoonid möllavad, ta võtab kaalus juurde ja on veendunud, et see teeb teda inetumaks, kuigi tegelikult ta on ilusam kui kunagi varem. Tulevase isa ja kihlatuna võin ma öelda, et see on parim koolitus. Olen tema jaoks olemas ja tuletan talle meelde, et ta on ilus, sest see on minu elu parim kogemus ning ma olen väga palju õppinud selle kohta, mida naised läbi elavad. See paneb mind teid veelgi enam austama. Ma näen rasedust nüüd uuest vaatenurgast, sest ma saan seda nii lähedalt ise kogeda. See on parim haridus, mida mees võib elu jooksul saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles