Mehe liigutav tätoveering on paljudele muljet avaldanud

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

Professionaalne rulataja Leo Javiel lasi endale teha tätoveeringu, mis on internetis pälvinud paljude inimeste tähelepanu. Tätoveeringu muudab liigutavaks selle südamlik saamislugu.

Nimelt on tätoveering tehtud mehe vanaema auks. Javieli ema oli sünnitamise ajal kõigest 14-aastane, mistõttu kasvatas poissi peamiselt tema vanaema. 2012. aasta juulis jättis vanaema poisile väikese teate ja läks panka. Kahjuks juhtus nii, et vanaemal esines terviserike ja paar päeva hiljem ta suri haiglas. Javiel oli murtud, vahendab Huff Post.

Kuu aega tagasi leidis mees kodu koristades teate, mille vanaema talle aastate eest jättis. Pisikesele paberile on kiiruga kirjutatud: «Tulen tagasi lõuna paiku. Musi, vanaema.» Javiel otsustas lasta just selle sõnumi oma alaseljale tätoveerida. Tätoveerimissalongi omanikku liigutas see lugu nii väga, et ta keeldus tätoveeringu eest raha võtmast.

Javiel sõnas BuzzFeedile antud intervjuus, et tätoveeringu tegemine oli väga ilus protsess. Ta rääkis tätoveerijale oma vanaemast ja hiljem võtsid nad vanaema mälestuseks mõned joogid. 

Nii Javiel kui ka tätoveerija otsustasid seda lugu ja pilti tätoveeringust internetis jagada ning see on puudutanud paljusid. Üks kommenteerija tunnistas, et see tätoveering muutis tema arvamust kehakaunistustest: «Ma olen alati tätoveeringute vastu olnud, sest mind on nii kasvatatud ja mu usk ei lubaks seda teha. Ma pole kunagi mõistnud neid, kes on endale tätoveeringu teinud, kuni ma nägin sinu tätoveeringut. Seda ma mõistan väga hästi. Aitäh, et muutsid mu mõtlemist.»

A photo posted by Léo Javiel (@leojaviel) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles