Viis põhjust, miks Kate Middletoni lapsed kannavad aina samu riideid

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Charlotte ja George.
Charlotte ja George. Foto: AP/Scanpix

Eri aegadel tehtud fotod Kate Middletoni ja prints Williami lastest näitavad, et suurt ja kirevat garderoobi nende lastel pole. Enamasti kannavad nad samu rõivaid, millega on juba korduvalt avalikkuse ette tulnud või siis oma esivanemate riietest tehtud koopiaid. 

Kate Middleton järgib isegi kindlat stiili ja midagi pöörast selga ei pane. Daily Mailiga rääkinud ekspertide sõnul on tal selleks omad põhjused.

  1. Ta tahab vältida ostuhullust, mis järgneb sellele, kui lapsi on näha uutes rõivastes. Sellegipoolest ostetakse veebipoed kohe tühjaks, kui George või Charlotte astuvad avalikkuse ette kandes midagi uut. Digitaalturunduse ettevõte Rakuten Marketing on välja selgitanud, et lastemoe turul on kõige mõjukamate kuulsuste laste seas George teisel ja Charlotte neljandal kohal. 
  2. Ta tahab näidata maailmale, et kuningapere on samasugune nagu iga teine. Ka nemad kannavad samu riideid mitu korda, isegi siis, kui tegu on ametlike fotodega. Samal põhjusel kannavad Kate Middletoni lapsed tihti täiesti tavalisi ja taskukohaseid rõivaid, mitte hirmkalleid disainerkomplekte nagu Ameerika kuulsuste Kim Kardashiani või Beyoncé lapsed. 
  3. Ta piirab sellega meedia tähelepanu oma lastele. Nii on võimalus, et fotograafid ei piira igal sammul ta lapsi, et saada uusi riideid pildile. 
  4. Ta on konservatiivse maitsega ja väldib trende. Hertsoginna tahab, et ta lapsed saaksid olla lihtsalt lapsed, mitte mingid trendiloojad. Sellele vaatamata on tema pühendumine traditsioonilistele Briti lasterõivastele toonud need uuesti moodi, kuid sinna pole midagi parata. Tõenäoliselt muutuksid kuninglike põnnide eeskujul ka kartulikotid trendikaks, kui lapsed need selga paneks. Riiete valikul eelistab hertsoginna väiksemaid brände ja kohalikke disainereid.
  5. Ta tahab traditsiooniliste rõivastega luua sidet oma laste sugupuuga. Sageli kannavad George ja Charlotte riideid, mis on peaaegu identsed nende esivanemate tuntud riietega. Rahvale see muidugi väga meeldib.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles