Postimehe nädalahoroskoop 23.-29. aprill

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Mõni meist peaks alanud nädalal iseendasse vaatama, teine aga rohkem aega kaaslastega veetma.

Jäär

21. märts – 19. aprill

Nädala esimesed päevad pakuvad üllatusi ja uperpalle suhetes. Sulle võib tunduda, et sa ei suuda olukorda kontrollida – kaaslaste käitumine on ettearvamatu ja ajab segadusse. Uuel töönädalal tasub oma energia äri- ja rahaasjade korraldamisele ja klaarimisele suunata. Laenu võtmiseks aeg ei sobi.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Päike on liikumas Sõnni märgis, andes sulle elujõudu ja tegutsemislusti. Tunned end justkui talveunest virgununa, teed kaugeleulatuvaid plaane. See, et sead enda vajadused esikohale, on täiesti normaalne – olles ise õnnelik, suudad soojust ja tuge jagada ka teistele. Astu aga julgelt edasi oma valitud teel.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Võta tempot maha – sa vajad võimalust üksi olemiseks, et oma hinges toimuvat paremini mõista. Liigne kiirustamine ja endale aina uute ülesannete võtmine võib viidata sellele, et kardad alateadlikult oma tegeliku minaga silmitsi seista. Süvenemine ja eneseanalüüs on sullegi väga vajalikud.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Kollektiivi kuulumine on praegu eriti tähtis. Tööd tehes on tähtis, et tunneksid kolleegide tuge, et teil on ühine eesmärk, mille poole püüelda. Kaasinimeste olemasolu on asendamatu ka eraelus – sõbrad on need, kes toetavad sind ja kellele ka ise soovid toeks olla. Kui sul on sõprussuhetega probleeme, on õige aeg nende analüüsimiseks.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Oled julge ja auahne, paned suurt rõhku eneseteostusele. Nüüd võib teiste arvamus sulle liigagi palju korda minna, seega kipud juurdlema selle üle, kas oled ikka piisavalt edukas ja lugupeetud. Võimalik, et tunned vajadust karjääriredelil edasi liikuda või vaatad ringi, et leida austusväärsem töökoht.

Neitsi

23. august – 22. september

Aeg ei ole sobiv peresuhete klaarimiseks, ka partnerluses ei ole mõtet praegu emotsioonide ajel suuremaid muudatusi ette võtta. Esmatähtis on töö iseendaga – silmaringi laiendamine ja uute teadmiste hankimine. On hea hetk õppimiseks ja reisimiseks, aga ka õpingute plaanimiseks.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Sulle on loomuomane alati teistega arvestada, tihtipeale lähtuda pigem teiste soovidest kui iseenda vajadustest. Praegu võib partnerite käitumine sulle üsna kummaline näida, ehk isegi haiget teha. Nende hinges toimuva analüüsimise asemel peaksid pilgu sügavale enda sisemaailma suunama – on psühholoogiliste eneseotsingute aeg.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Proovi vähem rahaasjadele mõelda. Praegu on kehv aeg uute äriprojektide alustamiseks, raha pärast muretsemine rikub su meelerahu, ent ei aita sind kuidagi edasi. Keskendu pigem suhetele. Leia aega armastatuga koos olemiseks, pikkadeks avameelseteks jutuajamisteks, mis teid veelgi liidavad.

Ambur

22. november – 21. detsember

Sul võib olla justkui peaga vastu seina jooksmise tunne – asjad lihtsalt ei taha edeneda! Mida rohkem pingutad, seda rohkem jõudu raiskad, ent kasu sellest suurt pole. Võta tempo maha, tegele vaid nende ülesannetega, mis on sinu jaoks tuttavad ja teostatavad. On hea aeg tervise edendamiseks, oma eluviiside muutmiseks.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Ilmselt tunned end rõõmsalt ja energiliselt. Sa ei võta oma kohustustekoormat nii surmtõsiselt, leiad töö kõrvalt aega ka selleks, et puhata ja mängida. Kui võimalik, võiksid võtta mõne vaba päeva, et oma lemmiktegevustega tegeleda ning end tõeliselt hästi tunda. Oled loominguline ja lõbutsemishimuline.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Kaugeltki kogu sinuni jõudev info ei vasta tõele, seega ära võta igasuguseid kuulujutte südamesse! Muutuvad olud võivad omajagu ebakindlust tekitada, koostöö kaaslastega ei pruugi sujuda. Kindlustunde saad tagasi, kui oled koos oma lähedastega – tunneta, et sul on toetav seljatagune.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Tööl võivad olla keerulised ajad. Ehk tahetakse sinu kaela lükata ülesandeid, mis käivad üle jõu või nõutakse sult tegelemist asjadega, mis hoopis kellegi teise vastutusalasse kuuluvad. Ära lase endale liiga teha! Keerukates olukordades aitab sul hakkama saada terav mõistus, kasu on ka sugulaste või naabrite nutikatest nõuannetest.

Koostanud Maria Angel, www.eestihoroskoop.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles