Pulmi plaaniv geipaar sai kutsele vastuseks vihakirja (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Vähem kui kuu aja pärast on Clevelandis elava paari, Keithi ja Chadi pulmapäev. Hiljaaegu saatsid nad oma perele ja sõpradele laiali pulmakutsed, kuid leidsid postkastist hämmastava üllatuse: peokutse vastuse asemel ootas neid anonüümne vihakiri.

«Tere Keith Alan ja Chad Michael,» algab kiri. «Ma tahtsin teile mõlemale teada anda, et te saatsite kutse valedele inimestele. Te arvasite, et me toetame teid kui paari? Oi, te eksite! Me edastasime teie pulmakutse geivastasele grupile, kes plaanivad teie pulmadest osa võtta. Kohale tulevad protesteerijad. Ei ole normaalne, et kaks meest abielluvad. Mis teil viga on? See on patt!!!! Mõned teie sõpradest tulevad teie niinimetatud pulma vaid seetõttu, et selle vastu protesteerida. Meeldib see teile või ei, aga see juhtub. Me rikume selle päeva teie jaoks ära. Küll see saab olema lõbus sõu, mida vaadata. Te saate mõlemad, mida väärite. Näeme geivastasel sõul!»

Kiri oli trükitud ning allkirjata. Keithi sõnul pidas ta seda alguses naljaks. Keith ja Chad kohtusid üheksa aastat tagasi ja nad ei suuda oodata, et saaksid maikuus abielluda. Nad on kõvasti vaeva näinud, et muuta pulmapäev täiuslikuks.

«Pulmade ärajätmine ei tulnud mulle isegi pähe,» ütles Keith. «Ja kui aus olla, siis pärast esimest šokki on see kiri andnud meile vaid indu juurde, et pulmad ellu viia.»

Keith ja Chad püüavad välja mõelda, kes küll nende tutvusringkonnast nii viha täis võiks olla, kuid pärast kirja internetti postitamist on nad saanud nii palju toetust ja sõbralikku vastukaja, et Chad usub: «Lõpuks võidab ikka armastus!»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles