Mida näitab valitud amet sekselu kohta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ameerika psühholoogid on uuringuga seostanud inimese ameti ja seksuaalsuse.

Selgus, et valitud töö võib otseselt mõjutada inimese libiidot, vahendas geniusbeauty.com.

Näiteks juhtival ametikohal kulutavad inimesed suurema osa enda energiast – sealhulgas seksuaalsest pingest – tööle, mis ei kahjusta vaid närvisüsteemi, vaid mõjutab lisaks käitumist voodis. Uuringu autorite sõnul väheneb nende tundlikkus partneri suhtes.

Psühholoogide sõnul on poliitikutel ja avaliku elu tegelastel suur arv partnereid, kellega ei suudeta aga pikalt koos püsida. Nende seksuaalsuhted leiavad kiire lõpu – tormatakse justkui järgmise vallutusobjekti juurde.

Psühholooge, juriste ja arste pidavat iseloomustama ettevaatlikkus, mis väljendus ka nende intiimsuhetes. Nende ametialade esindajad ei võta enamasti initsiatiivi ning püüavad voodis ennekõike partnerit rahuldada.

Sõjaväelaste ja sportlaste kohta märgiti, et nendel on end eriti lihtne intiimselt siduda. Nad saavad hakkama nii seksuaalsuhte olemasolul kui ka ilma nendeta. Muuhulgas on nad konkreetsed - flirtimise otsene eesmärk on seksini jõuda.

Artistid ja teised loomealade esindajad pidavat põlgama tavalist seksi. Nad on igavesel emotsioonide ja tundmuste otsinguil ning vahetavad ka voodipartnereid sageli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles