Järjekordne imetamisskandaal ajas interneti närvi (1)

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Kolme lapse ema ja imetamiskonsultant Meg Nagle suutis märtsi lõpus internetirahva taas pöördesse ajada, sest paistab, et imetamine on ikka veel midagi sellist, mille kohta on igaühel arvamus ning seda ei häbeneta häälekalt avaldada.

Meg valvas oma õepoega ning beebi ei tahtnud kuidagi süüa valmis pandud piima. Nagle ütles väljaandele Little Things, et kuna lapse ema oli talle andnud loa, siis pärast mõningast proovimist pakkus ta beebile rinda ning poiss uinuski sekunditega. Meg postitas foto Facebooki.

Muidugi arvas nii mõnigi inimene, et Meg tegi midagi vastikut ning ei pidanud paljuks seda ka pildi all kommentaarides teada anda. Meg Nagle aga ei lase end internetivihkajatest häirida. Tema jaoks on oluline, et inimesed mõistaksid imetamise tähtsust ning seda, et ammeks olemises ei ole midagi häbiväärset, sageli on see paljude emade jaoks ka ainus võimalus.

Siin on laineid löönud postitus:

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles