Mehe Tinderi-kohting sai üllatava lõpu

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Üks õnnetu mees nimega Scott jagas sõbraga lugu oma kõige hullemast Tinderi-kohtingust. Scott oli ühe naisega Tinderi vahendusel tutvunud ja lõpuks leppisid nad kokku, et lähevad kohtingule.

Mehe suureks üllatuseks klappisid nad omavahel väga hästi. «Võtsime mõned joogid ja saime väga hästi läbi,» kirjutas Scott. Õhtu lõpus kutsus naine meest enda poole ja ütles, et seal «toimub üks pidu», kirjutab Huff Post.

«Jõudsime sinna ja seal oli palju inimesi, kes vist ei tundnud üksteist. Mõtlesin endamisi, et kui siin hakkab mingi orgia toimuma, siis ma lasen jalga,» kirjutas mees. Seejärel paluti kõigil sealviibijatel istet võtta ja neile hakati tegema ettekannet, et nad liituksid eksklusiivse reisiklubiga.

«See oli püramiidskeem. Nad kasutasid Tinderit, et inimesi oma skeemi meelitada,» kirjutas Scott. Ta lisas, et lahkus pärast seda üsna kiiresti. 

Seda lugu jagas Imguri vahendusel teistega Scotti korterikaaslane ja kohutava kohtingu lugu on Imguri vahendusel lugenud üle 150 000 inimese. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles