Asjad, mida mehed tahaksid tampoonide kohta teada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võib üsna kindlalt väita, et mehed ei tea naiste suguelunditest suurt midagi, ent see ei tähenda, et neid ei huvitaks see, mis seal all toimub. 

Üks asi, mida mehed ilmselt kunagi ei mõista, on tampooni kasutamine. See tekitab meestes hämmingut ja neil on selle kohta nii mõnigi küsimus, kirjutab Good Housekeeping. Järgnevalt on välja toodud vastused meeste küsimustele.

1. Kas seda on tunda? Mitte eriti. Tampooni on tunda üldiselt siis, kui seda sisestada ja siis, kui see on vedelikku täis imanud.

2. Kas see on erutav? Tampoon on niivõrd pisikene, et tõenäoliselt ei mõju selle kasutamine küll ühelegi naisele erutavalt.

3. Mis tunde see tekitab, kui käia terve päeva ringi tampooniga? Tavaliselt ei tekita see üldse mingit tunnet. 

4. Kas seda tuleb mitu korda päevas vahetad? Jah. Tampoon imab päris hästi, kuid ühel hetkel saab see siiski täis. Kui tampoon liiga pikaks ajaks sisse jätta, siis see ei pruugi tervisele hästi mõjuda.

5. Kas tampooniga on ebamugav sporti teha? Tavaliselt mitte, ainuke spordiala, mis võib probleeme tekitada, on ujumine. Tampooni kandmine vees võib tekitada paljudes naistes ebamugavust.

6. Kui tampoon ära võtta, kas verd hakkab kohe voolama? Tavaliselt mitte.

7. Mille poolest erinevad tampoonid ja pesukaitsmed? Kõige lihtsam on öelda, et tampoon on mõeldud seespidiseks kasutamiseks, pesukaitse on aga välispidiseks kasutamiseks.

8. Kas tampoon segab pissimist? Ei, tampoon ei ole samas «augus», kust piss tuleb.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles