Üks armas tegevus, mis võib pikendada mehe eluiga ja suurendada sissetulekut (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ilmselt ei vaidle keegi vastu sellele, et seks ei tohiks puududa ühestki tervest suhtest. Ent teadlased on aastaid uurinud seda, milline mõju on suudlemisel ja tuleb välja, et suudlemine võib olla isegi seksist olulisem.

Teadlane Sheril Kirschenbaum andis 2011. aastal välja raamatu, milles ta uuris lähemalt suudlemist. Tema raamatust ja selle jaoks tehtud uurimustest paljastus üsna huvitavaid fakte, kirjutab Elite Daily.

Näiteks on raamatus välja toodud üks Saksamaal 1980. aastatel tehtud uurimus, millest selgus, et mehed, kes suudlevad oma naist enne tööle minekut, elavad keskmiselt viis aastat kauem meestest, kes oma naisi regulaarselt ei suudle. Lisaks sellele teenivad suudlevad mehed ka rohkem palka (umbes 30 protsenti rohkem). 

Kuigi need näitajad võivad aja jooksul muutuda, on psühholoogid siiski kindlad, et see muster jääb alati samaks. Psühholoogid on arvamusel, et suudlemine kui tegevus ei oma mingit tähtsust, oluline on hoopis see, et paar üldse suudleb, sest see viitab positiivsele suhtumisele ja tervele suhtele. Uurimused on näidanud, et rahulolu paarisuhte üle on otseselt seotud sellega, kui palju partnerid suudlevad. 

Kas pole mitte hea põhjus, miks oma kallimat rohkem suudelda?

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles