Kui kaua võiks vahekord kesta?

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Võib-olla oled sõbrannadega vesteldes kuulnud lugusid sellest, kuidas mõni sõbranna on kogenud lausa tunde kestnud seksi, samas kui teine ütleb, et tema partnerid peavad tavaliselt vaid paar minutit vastu. Kui kaua võiks üks hea seksuaalvahekord kesta? Üks teadlane otsustas seda lähemalt uurida.

Psühholoog dr Brendan Zietsch Queenslandi ülikoolist palus 500 heteroseksuaalsel paaril nelja nädala vältel stopperiga mõõta, kui kaua kestab nende vahekord. Uurimises osalenud paarid olid erinevatest riikidest üle maailma, edastab Cosmopolitan. 

Tulemused olid üsna erinevad. Kõige lühem vahekord kestis 33 sekundit ja kõige pikem 44 minutit. Dr Zietsch arvutas paaridelt saadud vastuste põhjal välja keskmise, milleks ostusu 5,4 minutit. 

See, millises riigis paarid elasid, ei mõjutanud seda, kui kaua vahekord kestis. Ainsana paistis riikide võrdluses silma Türgi, kus paarid eelistavad pigem kiirelt asja ära ajada (keskmine vahekord kestis 3,7 minutit). Oma rolli mängis ka inimeste vanus. Nooremad inimesed pidasid voodis kauem vastu kui vanemad, mis polnud kuigi suur üllatus. 

Varem on teadlased kindlaks teinud, et vahekorra pikkuse võib määrata see, millise kujuga on mehe peenis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles