Kolm kiiret nippi, kuidas saada oma eksist üle

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caro / Scanpix

Huffington Post kutsus külla suhteeksperdi, doktor Jeff Gardere, et küsida nõu: kuidas saada pärast lahkuminekut oma eksist üle?

Gardere pakkus välja kolm lihtsat nippi, mis peaks murtud südametel aitama kiiremini taastuda ning eluga edasi minna.

  1. Vädi kohti, inimesi ja asju, mis sulle eksiga seostuvad. Kui sul on raskusi endisest kallimast ülesaamisel, väldi olukordi, kus sa võiksid temaga kokku saada. Kohtu uute inimestega, käi teistes söögikohtades, tee uusi asju. Oma harjumusi muutes ei pea sa pidevalt üle õla vaatama, kartuses eksiga kokku joosta.
  2. Keskendu millelegi tervislikumale. Hakka järgima tervislikku dieeti, käi trennis või leia uus hobi, kuhu oma energia ja tähelepanu suunata. Lihtsalt öeldes: leia asi, millega täita see osa ajust, mis enne tegeles eksile mõtlemisega.
  3. Tee end õnnelikumaks. Pane end olukordadesse, mis tekitavad sinus hea tunde. Usu endasse, leia oma eesmärk. «Teate seda vana ütlust: ilma temata ma pole keegi? Kullake, ilma temata sa oled kõik!»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles