Pilt beebi kõrval magavast naisest vallutas südantlõhestaval põhjusel interneti

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Michiganis elavad Dayna ja Matt said möödunud aasta oktoobris tütre vanemateks. Mõned nädalad tagasi postitas Dayna Facebooki foto sellest, kuidas ta magab võrevoodis oma lapse kõrval temast hellalt kinni hoides. Naisel ei tulnud kordagi pähe, et tema foto võiks inimestele nõnda südamesse minna, et see kulutulena edasi levib. 

Pildi naisest tegi tema mees, kes koju jõudes nägi, et naine on lapse kõrvale magama jäänud. Dayna postitas foto Facebooki, sest tema meelest iseloomustab see kõige paremini, mis tema südames toimub, vahendab Little Things.

Foto teeb mõjusaks selle juurde kirjutatud jutt. Nimelt käisid Dayna ja Matt jumalateenistusel, kus üks misjonär kirjeldas juhtumit, mis jäi neile hinge. 

Misjonär külastas Ugandas orbudekodu, mille lastetoas oli rohkem kui sada hälli beebidega. Ometi tundus, et midagi on valesti. Beebid olid täiesti vait. Sada elavat ja hingavat beebit, aga mitte keegi ei nutnud ega teinud piuksugi. Ebaloomulik vaikus pani misjonäri imestama ja ta uuris orbudekodu töötajalt, kuidas see on võimalik. 

Töötaja vastus šokeeris Daynat niivõrd, et jättis tema südamesse jälje ja panigi teda tol õhtul oma lapse voodisse ronima. Tuli välja, et beebid ei nuta ei oma voodites seetõttu, et kui nad alguses orbudekodusse tuuakse, nutavad nad end tunde ja tunde tühjaks, kuni annavad lõpuks alla, sest saavad aru, et mitte keegi ei tule nende juurde…

Mahajäetud laste vaikuse ette kujutamine murdis midagi Dayna sees ja ta lubas, et läheb alati oma lapse juurde, kui kuuleb teda nutmas. Olgu tegu hamba- või südamevaluga, Dayna ei jäta oma last kunagi üksi.

This was from several weeks back, yes, I climbed in the crib in hopes to soothe my screaming, teething, blushed faced,...

Posted by Dayna Mager on Thursday, 31 March 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles