Milliseid lubadusi anda paarisuhtes uueks aastaks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Sõltumata sellest, kas sead eesmärgid armuelu parandamiseks nüüd, mil terve maailm endale lubadusi annab, või mõni teine kord või lausa iga päev, tasub seda paarisuhte arenemise nimel teha.

Kliiniline psühholoog ja paariterapeut Adam Sheck pakkus välja viis uusaastalubadust kirglikumaks ja romantilisemaks paarisuhteks, kirjutas yourtango.com.

Pühendu rohkem

Üks suuremaid kiremõrvu on paarisuhte võtmine iseenesestmõistetavalt. Seome end partneriga ning siis jääb «elu» teele ette, kaotame sihi silme eest ja eeldame, et suhe on ikka veel olemas, kui lõpuks selleni jõuame. Tänane päev (tegelikult iga päev) on sobiv, et end ametlikult taas suhtele pühendada. Tee see lõbusamaks, tõsisemaks või ametlikuks, kuid tee midagi!

Looge suhtest ühine nägemus

Teine tähtis otsus on jagada nägemust paarisuhtest. Suhte toimimiseks vajavad partnerid ühiseid eesmärke ja visiooni.

Leidke koos uus huviala

Rutiin ja üksluisus on kire vaenlased. Leia partneriga ajaveetmiseks uus hobi. Tantsukursused, purjetamise tunnid vms, mis pakuks iga nädalal võimalust koos miskit uudset korda saata. Vaheldus sütitab sädemeid!

Jaga sel aastal üht seksuaalfantaasiat

Jällegi, uudsus loob kirge ning kui tahad viimast enda paarisuhtes säilitada, siis tasub armsamaga üht enda fantaasiatest jagada.

Vaadake üksteisele silma ja öelge «ma armastan sind»

Suhtlemisest tähtsam võib paarisuhtes olla kontakti loomine. Seega võta hetk – kohe – hoia partnerit kätest, vaata talle silma ning ütle «ma armastan sind».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles