Tõeline üllatus värskele emale: mees pani tütrele endise kallima nime

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Emaks saamine peaks iga naise elus olema ääretult oluline sündmus, mida tasuks tähistada ja mille üle tuleks rõõmus olla. Aga mõni asi võib selle kogemuse kiirelt ära rikkuda.

Redditis jagas üks naine lugu sellest, kuidas tema mees suutis emaks olemise naise jaoks ära rikkuda. Nimelt tabas naist suur šokk, kui ta sai teada, et nimi, mille mees oli nende tütrele valinud, kuulus tegelikult mehe endisele kallimale.

«Mees oli see, kes nime välja pakkus ja nüüd ma ei suuda mõelda muule, kui sellele, et tal on selle naise vastu veel tunded,» kirjutas õnnetu ema. Mees pakkus välja, et tütrele võiks nimeks panna Claire ja naine ei mõelnud selle üle pikalt, sest talle see nimi meeldis.

Naine aga ei teadnud seda, et Claire oli mehe endise kallima nimi. Naine oli kuulnud vaid mehe ekskallima hüüdnime Kaitlyn. «Kõige rohkem ärritab mind see, et mulle tundub, et mu kihlatu on mulle kogu aeg valetanud oma eelmise suhte kohta,» kirjutas Redditi kasutaja.

Naine sai sellest teada tänu mehe õele, kes ütles, et teda väga üllatas selline nimevalik. Kuna naine ei mõistnud, miks see nii suur üllatus oli, selgitas meheõde talle olukorda. «Ta rääkis, et mu kihlatu on olnud Claire'i armunud alates 12. eluaastast,» kirjutas naine. «Ülikooli ajal ütles mees oma vanematele, et Claire on lausa ainuke naine, keda ta on kunagi armastanud. Ma tean, et inimesed muutuvad ja see juhtus väga ammu, aga see paneb mind siiski muretsema.»

Naine lisas, et ta peab nüüd terve elu elama teadmisega, et tema tütrel on selle naise nimi, kelle kohta tema kihlatu on talle valetanud. 

Teised Redditi kasutajad reageerisid sellele loole erinevalt. Mõned soovitasid naisel koguni mees maha jätta, teised pakkusid, et nad võiksid tütre nime lihtsalt ära muuta. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles