Julgustavad mõtted, mis teevad su päeva heaks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

BuzzFeed on Tumblrist välja otsinud üheksa julgustavat mõtet, mis toovad ellu positiivseid võnkeid ning teevad kindlasti sinugi tuju heaks.

  1. Kui sa tunned, et sa ei tea, mida sa oma eluga teed, siis pea meeles, et Veenus pöörleb tagurpidi ja me isegi ei tea, miks. Nii et tee, mida iganes sa tahad teha, ausalt. (elliebeanz)
  2. Tänapäevased asjad hirmutaksid inimest 150 aasta tagusest ajast väga. Samas kui part 150 aasta tagusest ajast vaataks ringi, tõdeks: «Teil on ikka veel järved? Jah? Cool.» (memeufacturing)
  3. Ma ei tea kunagi täpselt, mis toimub ja ma usun, et see on minust väga seksikas. (spring2000)
  4. Homme võib olla parim teisipäev su elus ja ma usun, et see on oluline asi, mida meeles pidada. (jewlsies)
  5. Mulle meeldib märgata käpajälgi, sest see tähendab, et teatud hetkel kõndis seal koer ja siis ma mõtlen koertele ja see on tore. (heliolisk)
  6. Ma ehitan oma lumememmed ühekäelised, sest kui see peaks ellu ärkama ja mind tapma tulema, on teda kergem peatada, aga kui juhtub, et me hoopis armume, saame me ikka käest kinni hoida. (fartgallery)
  7. Teate seda tunnet, kui keegi viskab teile midagi ja te püüate selle kinni ühe käega või päästate viimasel hetkel kukkumisest või püüate te selle suurelt distantsilt kinni? Ja kõik hõiskavad ja kiidavad, et hästi püütud? Ma tahan lihtsalt selles tundes elada, see on nii puhas ja siiras. (wattpadfic)
  8. Märkus iseendale: kui sa suutsid kaheksa aastat uskuda jõuluvanasse, suudad sa järgmised viis minutit iseendasse uskuda. Kõik on hästi, sa saad hakkama. (byebyethinspo)
  9. Ma loodan, et universum õnnistab sind sel nädalal ühe rahuhetkega. Sa teed õiget asja ja sinuga saab kõik korda. (motiya)
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles