Naine arvas, et saab ühe lapse, sai aga viis (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Singhi viisikud.
Singhi viisikud. Foto: /Caters News Agency

India naine oli sünnitama minnes kindel, et tulemas on vaid üks laps, kuid tõi ilmale hoopis viisikud. 

Kõik me oleme kuulnud lugusid naistest, kes saavad alles sünnitama hakates teada, et olid rasedad. Nüüd jõudis avalikkuse ette lugu naisest, kes küll teadis rasedusest, aga ei osanud mõeldagi selle peale, et tulemas on viis beebit korraga, vahendab Parenting.

India naine Manita Singh viidi sünnitusvaludega haiglasse 26. rasedusnädalal. Esiteks tuli ilmale üks beebitüdruk… ja siis neli beebit veel. Kõik tütred sündisid loomulikul teel ja poole tunni jooksul. 

Singide pere oli varem kaotanud ühe poja. Manita mees Manish tänas pärast tütarde sündi jumalat, et ta neid viie tütrega õnnistas. «Me olime murest murtud, kui meie esimene laps, poeg, kaks aastat tagasi kohe pärast sündi ära suri. Ma arvan, et jumal on meie kaotuse kompenseerinud. Ma loodan ainult, et nad kõik jäävad ellu ja et ma suudan neile pakkuda imelist elu,» ütles ta.

Oht laste pärast ei ole veel möödunud, kuigi nad kõik kaalusid sündides üle 1,5 kilo. «Meil on vanemate üle väga hea meel, kuid lapsed on praegu veel jälgimise all, sest nad sündisid enneaegsena,» sõnas laste raviarst. «Kuigi nad on terved, ei saa me kindlalt öelda, et nad vastu peavad. Muidugi teeme me enda poolt kõik, et neid päästa.»

Raseduse ajal ei tehtud Manitale kordagi ultraheliuuringut, mistõttu ei osanud ta viisikute sündi kuidagi kahtlustada.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles