Pildid: Helen Valk-Varavini uus pesukollektsioon on inspireeritud troopikast

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pesudisainer Helen Valk-Varavin on tulnud välja uue kollektsiooniga, mida iseloomustavad erilised lõiked ja ainulaadsed detailid. Inspiratsiooni on ammutatud säravsinisest merest ja troopilisest loodusest.

«Minu uus kangamuster on tõeliselt maagiline kombo, võluaias saavad kokku troopilised koolibrid, merihobud, mesimummud ja loomulikult kiisud. Muster on otsast lõpuni minu enda looming, ka detailid on suures osas käsitsi maalitud ja vürtsitatud fotodega minu enda kassidest,» tutvustab Helen Valk-Varavin oma loomingut.

Foto: 
Foto: Foto: Ruslan Varavin

Lisaks suviselt värvikale kangamustrile väljendub troopika unistus luksuslikes detailides nagu mageveepärlid, Swarovski meritähed ja pitsist merihobud. Mitmed erilised detailid on loodud teiste riiete alt paistma – näiteks võib merihobukeste ja lipsuga rinnahoidja kaunistada lihtsa kleidi või särgi kaelust ja asendada kaelaehteid.

Foto: 
Foto: Foto: Ruslan Varavin

Disainerile omaselt on kasutatud vaid kvaliteetset naturaalsiidi ning toodete disainis on läbivaks jooneks efektsus. Kollektsiooni tutvustus toimub 29. aprillil Lounge Deja Vu-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles