Uus koolutaja teeb lokitegemise lihtsaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Philips

Säravad lokid on paljude naiste jaoks unistuseks, mida täita pole aga sugugi lihtne. Lokitangid on üks võimalus elegantse soengu viimistlemiseks. Või siis tuleb pöörduda juuksurisalongi.

Paljudele sirgejuukselistele naistele on ahvatlev mõte lokkidest, mis aitavad tavapärast välimust oluliselt muuta. Selle saavutamine pole aga sugugi nii lihtne ning halvemal juhul tekitab isegi hulga frustratsiooni.

Foto: Philips

Juuksehooldusseadmete tootearendus on aga jõudnud nii kaugele, et professionaalset tulemust on võimalik saavutada ka kodukasutuseks mõeldud vahendiga. Philipsi uus ProCare koolutaja abil saab hõlpsalt ja turvaliselt teha kauakestvad lokid.

Hea tulemuse saavutamiseks on kasutusel hulk uuenduslikku tehnoloogiat.

Titaansilindri keraamiline pinnakate mis kombineerib hea soojusjuhtivuse ja sileda pinna, tänu millele saavutatakse väga hea juuste libisemine.
Titaansilindri keraamiline pinnakate mis kombineerib hea soojusjuhtivuse ja sileda pinna, tänu millele saavutatakse väga hea juuste libisemine. Foto: Philips
Heal tasemel mootor 
Heal tasemel mootor Foto: Philips
Kolm reguleeritavat lokkimissuunda tagab võimaluse paljude erinevate soengute mugavaks tegemiseks.
Kolm reguleeritavat lokkimissuunda tagab võimaluse paljude erinevate soengute mugavaks tegemiseks. Foto: Philips
Uue põlvkonna koolutaja on kasutusvalmis 30 sekundit pärast selle sisselülitamist.
Uue põlvkonna koolutaja on kasutusvalmis 30 sekundit pärast selle sisselülitamist. Foto: Philips
Praktiline ja tööd kergendav 2,0 m pikk toitejuhe.
Praktiline ja tööd kergendav 2,0 m pikk toitejuhe. Foto: Philips
 Temperatuurivalikuid on samuti kolm (170, 190 ja 210 kraadi) nagu ka ajaseadistusi – 8, 10 ja 2 sekundit
 Temperatuurivalikuid on samuti kolm (170, 190 ja 210 kraadi) nagu ka ajaseadistusi – 8, 10 ja 2 sekundit Foto: Philips
 

Sätteid kombineerides on saab luua soenguid erinevatele juuksetüüpidele. Olenevalt vajadusest saab luua kas väga pidulike soenguid või lihtsalt vallatut kerget lokki suvepäeva. Erinevate soengute tegemiseks tuleb kombineerida sätteid. Kõrgem temperatuur ja pikem aeg annavad väljendusrikkamad ja püsivamad lokid, samas kui madalama temperatuuri ja lühema ajaga saate pehmema, lainelise soengu. Asümmeetria ja mängulisuse eest hoolitseb aga lokkimissuuna valimise võimalus: vasakule, paremale või vaheldumisi. Koolutaja ergonoomiline disain teeb hõlbsaks selle kasutamise ka selja taga ja kuklas, kuhu teiste seadmetega on keeruline pääseda. Samuti on Philips ProCare koolutaja ka turvaline, sest selle kest on isoleeritud ega too kaasa põletusriski.

Lisateavet Philipsi automaatse koolutaja ProCare ja selle ostuvõimaluste kohta leiate siit

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles