Kesha kannatused jätkuvad: naine tegi sotsiaalmeedias mõtlemapaneva avalduse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesha.
Kesha. Foto: KEVORK DJANSEZIAN/REUTERS

Lauljannal Keshal on kahtlemata olnud raske aasta. Naine süüdistas oma produtsenti vägistamises, ent kohus otsustas, et tema lepingut plaadifirmaga Sony ei saa lõpetada. Suur hulk kuulsusi on Keshale toetust avaldanud, Taylor Swift tegi talle lausa 250 000 dollari suuruse annetuse.

Eile tegi Kesha oma Instagrami lehel ausa ülestunnistuse, mis paljastab seda, mis toimub suletud uste taga tegelikult. Ta avaldas pildi endast ja kirjutas, et talle pakuti vabadust juhul, kui ta on nõus valetama.
 
«Ma peaksin avalikult vabandust paluma ja ütlema, et mind ei vägistatud,» kirjutas Kesha. «Ma ei võta kunagi tõde tagasi. Ma lasen pigem tõel oma karjääri ära rikkuda, kui valetan jälle selle koletise eest.»
 
Sisuliselt tunnistas Kesha, et Sony oleks nõus temaga lepingut lõpetama, kui tema on nõus Dr Luke'ilt vabandust paluma ja ütlema, et kõik oli väljamõeldis. Kuigi ainult Kesha ja Dr Luke teavad tõde, pole kahtlustki, et see, mis praegu toimub, teeb naisele kohutavalt haiget. Loodetavasti leiab ta vajaliku toetust oma lähedastelt ja teistelt muusikutelt. 
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles