Ajakirja Elustiil nädala soovitused 2.-8. aprill

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnis Niinemets tiirutab püstijalakomöödiaga "Ämbrisse astumise ajastu" mööda Eestit kuni 9. maini.
Tõnis Niinemets tiirutab püstijalakomöödiaga "Ämbrisse astumise ajastu" mööda Eestit kuni 9. maini. Foto: Korraldaja

Elustiil soovitab sporti, tantsu, muusikaelamusi, võistluspinget, silmailu ja nalja selleks nädalavahetuseks ja algavaks nädalaks!

SPORT

1500 maadlejat 20 riigist – Kristjan Palusalu Noorte Maadlusvõistlus on Euroopa suurim maadlusvõistlus. Kui tahad seda põnevat heitlust näha, siis tule sel nädalavahetusel Saku suurhalli, kus Kreeka-Rooma ja vabamaadluse kõrval on kavas ka naiste maadlus. Finaalid algavad laupäeval kell 18 ja pühapäeval kell 16.

TANTS

Tänavune Koolitants on jõudnud kulminatsiooni! 13 maakondliku tantsupäeva jooksul on festival näinud rekordarvu osalejaid ja žürii teinud oma valiku. Täna ja homme saadakse kokku Jõhvi kontserdimajas, et pidada maha kolm võimsat finaalkontserti – tule sinagi kaasa elama!

VÕISTLUS

Eestis ei peeta enam palju iludusvõistlusi, kuid Raplamaa on otsustanud selle traditsiooniga jätkata. Kes siis on kauneim neid kogu Raplamaal, see selgub juba täna, laupäeva õhtul, kui Raplas Sadolini spordihoones saab kõige ilusam, nutikam ja andekam neist krooni pähe. Tähtsale hetkele eelnevad muidugi talendivoor, moe-show, pidulik voor ja veel üht-teist – muu hulgas Karl-Erik Taukari esinemine.

KONTSERT

Mariah Carey tuuritab üle 13 aasta taas Euroopas – ja juba kolmapäeval on ta Tallinnas! Popdiiva fenomenaalsest karjäärist võiks rääkima jäädagi – muu hulgas on ta naisartistina müünud enim albumeid planeedil –, aga parem teda hoopis elavas esituses kuulata. See võimalus avanebki nüüd Saku suurhallis – pilet on sul ju ometigi juba mitu kuud tagasi ostetud?

ETENDUS

Kas teiegi pere istub neljapäevaõhtuti naelutatult telerite ees ja vaatab Kanal 2st «Suurt komöödiaõhtut» just Tõnis Niinemetsa värvika kuju pärast? Nüüd võid teda ka oma silmaga näha, sest tulevast esmaspäevast kuni 9. maini tiirutab ta mööda Eestit ja etendab püstijalakomöödiat «Ämbrisse astumise ajastu». Siin ei ole kohta vanadel naljadel ja klišeedel, kõik on uus ja värske, lubavad korraldajad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles