Mehed vastavad: mis paneb sind end mehelikuna tundma?

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Redditis küsiti inimestelt, mis on need asjad või tegevused, mis panevad neid eriti mehelikuna tundma. Tegime väljavõtte huvitavamatest vastustest.

«Kõik algas sellest, kui mu naine ütles, et tuled ei põle. Edasi tulid juba lekkivad kraanid, katkine boiler, krigisevad pidurid, laelambi väljavahetamine, kanala ehitamine, boileri väljavahetamine jne. Ma teadsin, et ju ma saan hästi hakkama, kui ka naabrite naised palusid mu naiselt, et ta saadaks mind neile appi, sest nende abikaasad ei saanud millegagi hakkama. Siis ma sain teada, et mu tütre õpetaja pidi klassiruumis kasutama pikendusjuhet, kuna seal polnud pistikupesa. Mu tütar ütles talle: «Mu issi võib selle korda teha. Ta oskab kõike parandada.» Ma ei olnud sellele nende aastate jooksul kordagi mõelnud, tegin lihtsalt, mida oli vaja teha, kuni ma sain aru, et mu tütar mõtleb nii. Mind mitte ainult ei vajata, aga ma olen tema jaoks kangelane ja see on ... kuradi mehelik tunne.»

«Kui ma raseerin oma rinnakarvadesse Batmani logo.»

«Mul on tugev vajadus hoolitseda. Tunne, et ma saan hoolt kanda oma partneri ja meie tulevaste laste eest. Ma olen õppinud oma egol minna laskma ja õppinud olema inimene, kes suudab hoolt kanda oma lähedaste eest. Minu jaoks see on mehelikkuse tunnusmärk. Mõne teise jaoks oleks see naiselikkuse tunnus. Inimestele, kes ei vaata asju kahendsüsteemis, ma usun, tundub see nagu täiskasvanuks olemine.»

«Ma pole seda tüüpi mees, kes oskaks asju ehitada. Kui nõudepesumasin läheb katki, vaatan ma Youtube’ist videot ja võin proovida seda parandada, aga tõenäoliselt kutsun ma remondimehe. Ma ei oska pahteldada või ehitada kuuri. Ma isegi pean maksma, et keegi minu eest tuludeklaratsiooni teeks. Aga ma oskan fantastiliselt riisuda ja oma muru eest hoolt kanda. Võib-olla on see seetõttu, et tegu on mu ainsa «meheliku» harrastusega, aga on kuidagi eriline veeta päev hoovis ning palehigis töötada.»

«Kui keegi kutsub mind sir. Ma olen 23-aastane, aga niipea, kui keegi kutsub mind sir, käitun ma kohe vastutustundliku täiskasvanuna.»

«Minu habe.»

«Ma olen päris lühikest kasvu (170 cm) ja tuleb tunnistada, et ma tunnen end päris mehelikuna, kui ma seisan tillukeste vanade daamide kõrval.»

«Kui mõni naine palub mul hapukurgipurgi kaant avada.»

«Ma laulsin oma partneri pisikese sugulase ühel õhtul magama. Ta on üheksa kuud vana. Ma polnud kunagi varem beebile laulnud. Me vaatasime «Scooby Dood» ja ma ümisesin selle tunnusmuusikale kaasa. Ta pööras ringi ning kuna oli hilja, ümisesin ma vaikselt. Ta pani oma pea mu rinnale ja uinus. Mehelikkuse tase tõusis märgatavalt.»

«Kui ma suudan panna naise tundma, et ta on armastatud, jumaldatud ja atraktiivne, tunnen ma end mehelikult.»

«Kui ma näitan oma tütrele, kuidas mees peab naist kohtlema: ma kohtlen tema ema austusega.»

«See, et ma olen hea isa oma pojale.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles