Vaata: need üllatavad nimed on «välja suremas»

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PantherMedia / Scanpix

Iga lapsevanem tahab panna oma lapsele erilise nime, kuid erilisuse otsingul võivad paljud vaadata valesse suunda. Selle asemel, et püüda leida nime, mida keegi kunagi varem kuulnud pole, tasuks ehk vaadata vaid põlvkonna võrra tagasi, kirjutab Huff Post.

Austraalia lapsevanemate foorumis Essential Baby arutasid kohalikud emad-isad, et nimed, mis nende kooliajal olid väga levinud, on praeguste põnnide seas muutunud ääretult haruldaseks.

«Kui ma mõtlen meie generatsiooni peale, siis paljud nimed tundusid mingil hetkel olevat kõikjal, ja nüüd neid pole enam kuskil,» muljetab üks lapsevanem foorumis. «Amanda, Michelle, Stephen ja David on radarilt täiesti kadunud.»

Teised lapsevanemad nõustuvad temaga.

Foorum koostas nimekirja nimedest, mis praeguseks tunduvad olevat täiesti välja surnud, kuid mis meilegi angloameerika kultuuriruumist ääretult tuttavad on. Millised eesti nimed on need, millest viimastel aastatel enam üldse kuulda pole olnud? Andke kommentaarides teada!

Tüdrukutenimed:

Amanda

Angela

Barbara

Christine/Christina

Danielle

Diane

Donna

Fiona

Jennifer

Jenny

Jessica

Julie

Karen

Kathy

Kelly

Laura

Linda

Lisa

Marie

Megan

Melanie

Melissa

Nicole

Pam

Rachel

Rebecca

Sarah

Sharon  

Stacey

Susan

Stephanie

Poistenimed:

Adam

Andrew

Anthony

Bill

Brendan

Brett

Bruce

Chris 

Craig

Damien

Darren

Gary

Geoff/Jeff

Ian

Jason

Jim

Justin

Mark

Matt

Michael

Paul

Peter

Phil

Scott

Stuart

Richard

Ross

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles