Uuring tegi kindlaks, millal armastavad naised kõige rohkem raha kulutada

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Veebipoode koondav leht Lyst analüüsis ostjate käitumist ja tegi kindlaks, mida armastavad naised just reede õhtuti kõige rohkem veebipoodidest osta.

Selgus, et reede õhtul on naiste suurteks lemmikuteks kõrge kontsaga kingad ja uhke aluspesu. Lysti andmetel tehakse kõige rohkem selliseid oste reede öösel vastu laupäeva ja arvatavasti on taoliste ostude põhjuseks see, et pikk töönädal on läbi ja naine lubab endale klaasikese veini, kirjutab Daily Mail.

Lysti raporti järgi võib seda nimetada «purjus poodlemiseks». Kui võrrelda reede õhtul tehtud oste esmaspäeva õhtul tehtud ostudega, siis selgub, et reede öösel tehakse 48 protsenti rohkem oste kui esmaspäeval. Reedeti ostetakse ka kallimaid asju: reede öösel tehtud ostud on umbes 30 protsenti kallimad, kui esmaspäeval tehtud ostud.

Kõige enam ostetakse rinnahoidjaid ja kõrgeid kingi. Lysti ekspertide hinnangul võib põhjuseks olla see, et naised tahavad end nädala lõpu puhul natuke hellitada. Lisaks pesule ja kingadele kasvab reede õhtuti ka kleitide müük. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles