Neiu sattus kallima peokutse tõttu haiglasse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Dylan Buckley tahtis oma tüdruksõbra Carly Wallingi koolilõpuballile kutsuda. Ta soovis, et kutse võtaks neiu põlvist nõrgaks, aga see, mis tegelikult juhtus, oli täielik üllatus ka tema jaoks.

Carly Walling sõitis parajasti autoga oma kodu ette, kui nägi oma kallimat Dylanit garaažis seismas. Dylani kõrval oli suur plakat kirjaga: «Carly, ma vajan kedagi erilist, kes aitaks mul koolilõpuballil pinnal püsida. Tuled minuga ballile?» Carly töötab vabal ajal vetelpäästena, seega see sõnade mäng oli täpselt kümnesse, kirjutab Good Housekeeping.

Noormees kinkis tüdrukule ka korvi, mille sees oli raamitud pilt neist kahest, šokolaadikommid, roosad lilled ja karamellikommid. Carly oli õnnelik, kuid hiljem korvpallimängu vaadates tundis ta, et kurk sügeleb natuke. Kui nad Dylaniga tüdruku koju jõudsin, oli tema kael juba märgatavalt punane ja sügeles meeletult. Tal oli ka raskem hingata ja ta taipas, et tegemist on allergilise reaktsiooniga. Dylan ja tüdruku vanemad toimetasid ta haiglasse.

«Medõed muutusid kohe murelikuks, kui mind nägid,» rääkis Carly. «Selleks hetkeks oli ka mu nägu paistes ja silmad ei paistnud enam hästi väljagi.»

Arstid ütlesid, et kuigi nad ei saa seda veel kindlalt väita, võisid põhjuseks olla karamellikommid, sest need olid ühed vähesed asjad, mida neiu sel päeval sõi ja ta on teatud toiduvärvide suhtes allergiline.

Carly veetis haiglas viis tundi ja Dylan oli terve selle aja tema kõrval. «See kogemus õpetas mulle, et ei tasu kiirustada ja tuleb mõelda enne, kui midagi teed, isegi, kui oled sel hetkel väga elevil,» ütles Carly. «Ja seda ka, et kui sul on kallim või keegi, kes sind toetab, siis on kõik rasked olukorrad palju kergemad.»

Neiu jagas oma Twitteri kontol fotosid, ühel neist on ta haiglavoodis ja tema kallim istub ta kõrval. Pildiallkiri on järgmine: «Ta kutsus mind ballile ja ma olin nii elevil, et sattusin haiglasse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles