Lihtne nipp, mis teeb pruuni riisi veelgi maitsvamaks

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Nagu me teame, on täisteratooted tervisele kasulikumad kui nende rafineeritud vasted. Nii on paljud terviseteadlikud läinud valgelt riisilt üle pruunile riisile. 

Sellegipoolest on neid, kes nurisevad, et pruun riis ei paku päris sellist maitseelamust nagu valge ja midagi jääks nagu puudu. Pure Wow jagab imelihtsat nippi, kuidas timmida mitte ainult riisi vaid ka kinoa ja odra maitset.

Keeda teravili: keeda oma pruun riis, kinoa või oder vees al dente pehmeks nii nagu tavaliselt. Seejärel kurna keeduvesi välja ja püüa valminud teravili saada võimalikult kuivaks. Kui vaja, patsuta seda pabersalvrätiga.

Nüüd nipp: aja suur pann keskmisel tulel kuumaks ja lisa sellele tervislikku rasvainet - oliiviõli, kookosrasva või muud taimset õli. Ära õliga koonerda! Kui rasvaine on kuum, sega sellesse endale meeldivaid maitsetaimi ja vürtse. Viimaks aseta pannile ühtlase kihina kuiv teravili ja sega maitseaineseguga läbi. Sega pidevalt, kuni roog tõmbub kuldpruuniks. Kõigest mõne minutiga saab toit täiuslikult valmis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles