Õhtusöögiidee: kanavardad maapähklikastmes
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otsid õhtusöögiideed? Proovi seda Britt Paju retsepti, mis sobib ideaalselt katsetamiseks kevadiste ilmade saabumisel ka esimeseks grillimiseks.
Kanavardad maapähklikastmega
Vaja läheb:
- 500 g Talleggi eestimaist broilerikintsuliha
- 40 g võid
- 2 sl sojakastet
Maapähklikaste:
- 2 sl maapähklivõid
- 3 sl kuuma vett
- 2 sl sojakastet
- 0,5 laimi mahl
Serveerimiseks värskeid köögivilju: näiteks jääkapsast, redist, tomatit, kurki, mungoaidusid, rohelist sibulat, tšillit
Valmistamine:
1. Leota puidust grillvardaid 30 minutit.
2. Samal ajal valmista kaste. Selleks sega maapähklivõi kuuma veega ühtlaseks. Lisa sojakaste ja laimimahl. Vajadusel lisa veel vett.
2. Lõika liha risti kiudu ribadeks ja lükka sik-sakina varrastele.
3. Sulata väikses potis või ja sega juurde sojakaste.
4. Pintselda broilerivardaid võiseguga ja grilli või kuumuta kergelt õliga määritud pannil u 10-12 minutit vahepeal keerates ning võiseguga pintseldades.
5. Serveeri maapähklikastme ning köögiviljadega – maapähklikaste sobib kokku nii broileri kui värske köögiviljaga.