Vaata, millistel tutvumislehtedel esineb kõige rohkem ahistamist (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Tinderit kasutab iga kuu hinnanguliselt 50 miljonit inimest üle maailma ja kahtlemata on see kõige populaarsem tutvumisrakendus, kuid uue uurimuse kohaselt kogevad Tinderi kasutajad ka kõige rohkem ahistamist.

Hiljuti tehtud uurimusest paljastus, et 39 protsenti Tinderi ja 38 protsenti OkCupidi kasutajatest on vähemalt korra kogenud ahistamist. Ahistamist tuleb ette ka sellistel tutvumislehtedel nagu eHarmony (17 protsenti kasutajatest) ja Match.com (21 protsenti kasutajatest), kirjutab Elite Daily.

Üsna kurb oli seegi, et ahistamist kogevad rohkem naised kui mehed. 57 protsenti naistest tunnistas, et nad on ahistamisest ka teada andnud; vaid 21 protsenti meestest ütles sama. See aga ei tähenda aga, et 57 protsenti naistest oleks ahistamist kogenud – tõenäolisem on, et peaaegu kõik naised on ahistamist kogenud. Kõigest 57 protsenti naistest on lihtsalt ahistamisest teada andnud.

Tutvumislehtede esindajate sõnul on väga oluline, et ahistamisjuhtumitest teada antakse. Taolistest juhtumistest teada andmine annab veebilehe arendajatele võimaluse taolisel käitumisel ja ebasobivatel kasutajatel silma peal hoida.

Teiseks on oluline teada, et kasutajaid, kes tekitavad sinus ebamugavust, on võimalik blokeerida. Usalda oma sisetunnet – tavaliselt juhib see sind õigele teele. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles