Üllatus: Justin Bieber on nii eesti meeste kui naiste suurim lemmik

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber
Justin Bieber Foto: Xposure / Scanpix

Maailma suurima veebipõhise muusikateenuse Deezer statistika kohaselt kuulasid nii Eesti mehed kui naised jaanuaris ja veebruaris ülekaalukalt enim Justin Bieberi muusikat.

Deezerit esindava Tele2 Eesti tootedirektori Katrin Aroni sõnul lööb Bieberi eelmise aasta lõpus ilmunud album «Purpose» endiselt laineid nii Eestis kui teistes Baltimaades. «Ülekaalukalt edukaim Eesti ansambel oli Tanel Padar & the Sun & Sõbrad, kes lähevad peale võrdselt mõlemale soole» lisas Aron.

«Huvitaval kombel polnud Eesti Laulu võitja Jüri Pootsmani «Play» aasta esimestel kuudel kuigi populaarne. Pootsmani «Aga siis» jõudis veebruaris enimkuulatud lugude edetabeli kuuendale kohale. «Play» veebruaris edetabeli etteotsa ei jõudnud, kuid tegi märtsis, enne finaali, kõva lõpuspurdi.

Eesti naiste jaanuari ja veebruari enimkuulatud artistid:

  1. Justin Bieber
  2. One Direction
  3. 5 Seconds Of Summer
  4. Tanel Padar & the Sun & Sõbrad
  5. Imagine Dragons
  6. Ed Sheeran
  7. Rihanna
  8. Selena Gomez
  9. Jüri Pootsmann
  10. David Guetta

Eesti meeste jaanuari ja veebruari enimkuulatud artistid:

  1. Justin Bieber
  2. Eminem
  3. Tanel Padar & the Sun & Sõbrad
  4. Robin Schulz
  5. Kygo
  6. David Bowie
  7. David Guetta
  8. Põhja-Tallinn
  9. Smilers
  10. Imagine Dragons

Deezer on 40 miljoni muusikapalaga maailma suurim veebipõhine muusikateenus, millel on 16 miljonit aktiivset kasutajat 186 riigis. Deezeril on Eestis enam kui 40 000 registreeritud kasutajat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles