Pruut kaebas populaarse pruutkleidisaate pulmade rikkumise pärast kohtusse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kleinfeldi pruutkleidisalongi kleidid.
Kleinfeldi pruutkleidisalongi kleidid. Foto: John Aquino/Dennis Basso for Kleinfeld

Ilmselt on paljud eestlannadki vaadanud TLC pealt saadet «Kõige tähtsam kleit», kus pruudid käivad kleidisalongis endale pruutkleite valimas. Nüüd otsustas üks pruut populaarse saate kohtusse kaevata, sest saade oli lubatust varem eetris ja külalised näevad pruudi kleiti veel enne, kui pulmad on saanud toimuda.

27-aastane Alexandra Godino kaebas saate kohtusse sellepärast, et tema pulmapäev on alles maikuus, kuid saade, kus näeb ka tema pruutkleiti, oli eetris juba selle nädala reedel. See tähendab, et tema kihlatu ja kõik pulmakülalised nägid naise kleiti enne pulmi, kirjutab Cosmopolitan.

Godino ei plaaninud saates osaleda, kuid nõustus seda tegema, kui käis kuulsas Kleinfeldi pruutkleidisalongis kleiti valimas. Kuna üks pruut oli viimasel minutil saates osalemisest loobunud, nõustus Godino tema asemel osalema. Tema ainuke tingimus oli see, et saade ei jõuaks eetrisse enne tema pulmi.

Kui naine sai teada, et saade on eetris hoopis märtsi lõpus, palus ta saate produtsente seda aega muuta, kuid ta sai eitava vastuse. Järgmisena pöörduski naine advokaadi poole ja asi jõudis Manhattani kohtusse. Godino advokaat palus kohtunikult, et saate eetriaega lükatakse maikuusse. 

Godino sõnul on tema 40 000 dollarit maksnud kleit üks tähtsamaid asju tema pulmade juures. Ta on pulmi kaua ja hoolikalt plaaninud, kutsutud on 300 külalist ja esinema tuleb 16-liikmeline orkester. Godino soovib, et kõik oleks täiuslik, kuid nüüd leiab naine, et saade rikkus kõik tema jaoks ära.

Kõige värskemate uudiste kohaselt lükkas kohtunik Godino palve tagasi ja saade jõudis eetrisse reede õhtul. Kohtunik Nancy Barron ütles, et ta mõistab naise kaebust, kuid samas tuleb arvestada seda, et Godino allkirjastas lepingu, millega ta andis kõik õigused produtsentidele, pealegi polnud lepingus mainitud, millal saade eetrisse jõuab. 

Saate esindajad ütlesid, et soovivad Godinole, nagu kõigile teistele saates osalenud pruutidele, õnne ja edu tulevikuks. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles