Elu keerdkäigud: naine sai vahetult pärast mehe surma elu suurima üllatuse

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Caters News Agency

Courtney Hilli elu on viimasel ajal olnud üsna mõrult magus. Veebruarikuu alguses sai tema abikaasa Brian Hill autoavariis surma. Paar päeva hiljem, pärast mehe matuseid, tegi naine rasedustesti ja sai teada, et ootab last. Hiljem arsti juures selgus, et tulekul on rohkem kui üks laps.

Courtneyl ja Brianil oli eelnevalt juba üks tütar ning arsti juures käies sai naine teada, et seekord ootab ta koguni kolmikuid. «Mul pole olnud õieti aega, et mõelda, mis toimub... ja kõik toimub nii kiiresti... mul on hea meel, et peagi on mu elus veel kolm naerusuud, kes meenutavad mu abikaasat,» vahendas Elite Daily Courtney sõnu.

Courtney õde Amanda tegi oma õele konto veebilehele GoFundMe, kus teised inimesed saavad neile soovi korral annetusi teda. Amanda kirjutas: «Courtney ja Brian tahtsid väga veel lapsi saada ja see on kahtlemata kingitus.»

Courtney ja Amanda loodavad, et enne kolmikute sündi saavad nad kogutud vähemalt 50 000 dollarit. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles