Postimehe nädalahoroskoop 26. märts – 1. aprill 2016

, www.eestihoroskoop.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Kellel on segadus tööasjus, kellel hea aeg suhete korrastamiseks? Loe horoskoopi ja saad teada.

Jäär

21. märts – 19. aprill

Energiat ja tegutsemislusti on küllaga, alustad julgelt uusi asju ning pead loomulikuks, et teised sulle järgnevad. Nende arvamusega sa vaevalt arvestad, näed toimuvat eeskätt enda vaatepunktist. Kui midagi uut alustad, edeneb see kiirelt. Ent ei saa kindel olla, et edu su projekti pikaajaliselt ja pidevalt saatma jääb.

Sõnn

20. aprill – 20. mai

Nii sõprus- kui ka armusuhted on sulle olulised. Sa vajad, et su kõrval oleks inimesed, kelle peale saab iga ilmaga kindel olla. Nüüd võid aga tunda, et usaldus lööb kõikuma – kaaslaste tegutsemine on sinu jaoks ootamatu, sa ei mõista nende motiive. Proovi rahulikult analüüsida, teiste käitumine ei pruugi olla sinu suhtes pahatahtlik.

Kaksikud

21. mai – 21. juuni

Su kõrval on kaaslased, kellega koos tegutsedes suudate vaat et mägesid liigutada. Võimalik, et tahate kallimaga kahekesi midagi alustada või siis plaanib olulist murrangut su sõprade või mõttekaaslaste ring – koostöös on kõik võimalik! Üksteist toetades ja kannustades edenevad asjad õige hoogsalt.

Vähk

22. juuni – 22. juuli

Ilmselt pead päevast päeva tõsiselt tööd murdma. Pingutamisest võib aga päris palju kasu olla, sest su töökust märgatakse ja tunnustatakse. Kui sul on häid ideid, mille rakendamine võiks firmale kasu tuua, käi need julgelt ülemustele välja. Sinu vahedast mõistusest võib kogu kollektiivile palju kasu olla.

Lõvi

23. juuli – 22. august

Äriasjad enam nii lennukalt ei laabu. Tekkida võib takistusi, mis sunnivad sind aega maha võtma – sel juhul ei ole mõtet toore jõuga edasi punnitada. Pigem keskendu teadmiste täiendamisele, õpi midagi uut, avarda silmaringi. Ka reisile või matkale minekuks on aeg üsnagi sobiv.

Neitsi

23. august – 22. september

Sinu ootused teisele inimesele võivad olla ebarealistlikud. Eriti juhul, kui oled alles hiljuti armunud, kipud unistama pigem enda loodud kujutluspildist kui tegelikust inimesest. Võimendad mõtteis oma armastatu häid omadusi, jättes negatiivse sootuks tähelepanuta. Liigne unistamine võib päriselus pettumusi kaasa tuua.

Kaalud

23. september – 23. oktoober

Oled uudishimulik ja suhtlusaldis. Ilmselt tahad pidevalt inimeste hulgas olla ning oled huvitatud uute tutvuste loomisest. Praegu ei maksa sul ootama jääda, et teised sinuga rääkima tuleks – mine julgelt selle inimese juurde, kes sulle sümpaatsena tundub, ning alusta jutuajamist.

Skorpion

24. oktoober – 21. november

Tee tööd ja näe vaeva, siis tuleb ka … raha! Häid ideid sul ju on, aga kui neid vaid oma peas veeretad, jäävad need viljatuks. Saa üle kevadisest laiskusest ja rammestusest, kannusta end tegutsema! Lähtu oma sisetundest ja tee neid asju, mis sulle endale kõige perspektiivikamad tunduvad. Sõprade nõuanded võivad pigem eksiteele viia.

Ambur

22. november – 21. detsember

Marsi soodsad aspektid kannustavad sind tegutsema. Peaksid lähtuma sellest, mis sulle endale huvi pakub. Arenda end ennekõike hobide vallas, lähene asjadele loominguliselt. Kui sead esmaseks eesmärgiks karjääri edendamise ja avaliku tunnustuse teenimise, ei pruugi asjad sugugi nii libedalt sujuda.

Kaljukits

22. detsember – 19. jaanuar

Oled võimeline tegema rasket vaimset tööd, süvened suure põhjalikkusega. Samas on aga raske teiste arvamustega arvestada. Kui keegi soovib oma nägemust esitada, võid seda võtta kui rünnakut ning asuda oma seisukohti kaitsma. Suudad end vägagi jõuliselt väljendada, teised sõnadega lausa maatasa teha.

Veevalaja

20. jaanuar – 18. veebruar

Rahaasjus võib valitseda paras segadus. Pigem hoidu uusi tehinguid ette võtmast, ole kannatlikum! Nädal sobib ennekõike õppimiseks ja info vahetamiseks. Koolitusel või õppeasutuses võid sõbruneda uute inimestega, kelles leiad mõttekaaslased. Suhtlus sõpradega annab elule palju juurde.

Kalad

19. veebruar – 20. märts

Armuasjus kipud olema allaheitlik ja unistav. Oled valmis endast palju andma, unustad aga enne mõelda, kas teine pool su ohverdusi üldse vajab. Viljatu unistamise asemel keskendu igapäevaelule. Äriasjade ajamiseks on nädal päris soodne, võib tekkida ootamatuid võimalusi, mille ärakasutamiseks on vaja välkkiirelt reageerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles