Goldtime esitleb Tallinn Fashion Weekil oma erikollektsiooni «Dancing diamonds»

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Goldtime

Sel aastal on Eesti suurim juveeli- ja kellakaupluste kett Goldtime kaasa löömas Tallinn Fashion Weekil. Sarnaselt TFW-le tähistab ka Goltime oma 10. juubelit ning esitleb sel puhul moenädalal uhkusega oma erikollektsiooni «Dancing diamonds».

«Dancing Diamonds» kollektsiooni kuuluvad kaelakeed on juveelimaailma teemantehte kategoorias täiesti uudse lähenemisega. Kaelaehe reageerib igale liikumisele, südamevõnkele, emotsioonipuhangule ja laseb vääriskivide kuningannal majesteetlikult «tantsida». Läbi liikumise püüab ehe veelgi enam valgust ja peegeldab teemanti sära kogu oma hiilguses.

Goldtime ehib kevadisel moenädalal mitmete disainerite kollektsioone, sest teatavasti loob ideaalse koosluse kõikide pisidetailide sümbioos. Värvikate aksessuaaridena kaunistavad Goldtime ehted Althea by Thea Pilveti kollektsioone, luues veelgi suuremat detailide rohkust ning kirevat moesära.

Pidulikkust, väärikust ning sära annab Goldtime ka Liina Steini imelisele kollektsioonile. Embassy of Fashion kollektsioonidele püütakse anda põnevat ja omanäolist aktsenti üheskoos Tanel Veenre uue kollektsiooniga.

Goldtime ostujuhid Aveli Kippari ja Kristiina Kõllo on väga põnevil eelseisva moesündmuse pärast. «Meil on au olla osa suurest moesündmusest ja ääretult tänulikud kõikidele disaineritele meeldiva koostöö eest. Teatavasti on ehted alati oluline osa kogu tervikust ning meil on heameel pakkuda seda nii Eesti disaineritele kui ka moodi armastavatele ja hindavatele Goldtime klientidele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles