Üritused, mida võiks lähiajal külastada

Heili Klandorf
, Postimees Elustiili juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lihavõtted ja traditsioonid Rocca al Mare vabaõhumuuseumis sel laupäeval.
Lihavõtted ja traditsioonid Rocca al Mare vabaõhumuuseumis sel laupäeval. Foto: Rocca al Mare Vabaõhumuuseum

Algaval nädalal soovitab Elustiil külastada enneolematud mõõtmed saanud festivali Tallinn Music Week, nädalavahetusel tähistada kevadpühi ja palju muud põnevat.
 

TALLINN MUSIC WEEK

Uue muusika esitluskohast Euroopa juhtivaks linnakultuuri festivaliks kujunenud Tallinn Music Week tuleb taas! Terve algava nädala esitleb rahvusvaheliste loovkogukondade kohtumispaik loovust, vabadust, mitmekesisust ja võrdseid võimalusi. Uuri festivali kava ürituse korraldaja kodulehelt, et leida Tallinna parimatest klubidest, kontserdi- ja teatrisaalidest, galeriidest, kohvikutest, tänavailt ja isegi kodudest üles, mis just sind enim tõmbab. Ja ära unusta vaadata kontsertülekandeid, lugeda põnevaid intervjuusid ja kuulata arutelusid tmw.postimees.ee lehelt.

LIHAVÕTTED

Kus veel oleks parem meenutada kevadpühade kombeid, kui mitte Rocca al Mare vabaõhumuuseumis! Võta pühapäeval pereliikmed kaasa ja veeda seal kas või terve päev – saate mune värvida, munamänge mängida, paelu punuda, kiikuda, pühadekaar­te kirjutada ja saata, linde vaadelda ja muud huvitavat ette võtta. Takkapihta on õhtuks kõigil põsed roosad ja kopsud värsket mereõhku täis.

KONTSERT

Luisa Värk ja Alen Veziko ootavad kõiki oma sõpru pea tervet Eestit hõlmavale kontserdituurile «Maalida võiks maailma». Aeg lendab kiiresti – eelmisest ühisest tuurist on neil möödas juba viis aastat ja vahepeal on mõlemad avaldanud palju uut muusikat. Seekord tuuaksegi kuulajate ette värskemate palade paremik, aga kõrvale ei jää ka vanemad, tuntud ja armastatud hitid. Järgmised ülesastumised on kavas Pärnus, Kõue ja Vihula mõisas, aga tuur jätkub ka aprillis, nii et küllap leiab igaüks endale sobiva kontserdipaiga.

FILM

Kas mäletad veel filmi «Minu pirakas Kreeka pulm»? See on romantiline komöödia, mida eriti Ameerika Ühendriikides saatis enneolematu kassaedu. Neil päevil jõudis ka meie kinodesse selle kauaoodatud järg «Minu pirakas Kreeka pulm 2», mis toob kõik armastatud tegelased kokku veel suuremas ja kreekapärasemas pulmas. Head nalja ja naeru pole kunagi palju, seega kõik ruttu kinno!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles