Ohumärgid, et te vajate magamistoas spetsialisti abi (1)

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Seksuaalterapeut ja paarisuhtenõustaja Gia Ravazzotti teab hästi, et seks on teema, millest paljud inimesed ei julge rääkida. Intiimne teema tekitab inimestes ebamugavust, eriti veel juhul, kui voodielu pole päris selline, nagu inimene sooviks.

Ravazzotti rääkis, et naised pöörduvad seksuaalterapeudi poole tavaliselt sellepärast, et nad ei ole suutelised orgasmi saama või on vahekord nende jaoks valulik; meeste peamiseks probleemiks on aga enneaegne seemnepurse või erektsiooniprobleemid, kirjutab Daily Mail.

Lisaks füüsilistele probleemidele võivad voodielu häirima hakata ka psühholoogilised probleemid. Ravazzotti ütles, et naiste jaoks on üheks suurimaks takistuseks mure oma välimuse pärast; mehed muretsevad aga sellepärast, et nende sooritus voodis ei vasta ootustele. Probleemid võivad tekkida ka madala sugutungi pärast.

Millised märgid viitavad sellele, et te peaksite pöörduma spetsialisti poole?

  • Enneaegne seemnepurse;
  • erektsiooniprobleemid;
  • madal sugutung;
  • suutmatus orgasmi saada;
  • seksiga seonduv häbitunne;
  • rahulolematus voodieluga.

Ravazzotti ise elab ja töötab Austraalias ning tema sõnul tulenevadki seal suurimad probleemid sellest, et inimesed pole seksi osas piisavalt haritud. Ravazzotti loodab, et suudab seda muuta. «Meie riigi seksuaalharidus on väga halb. Inimesed ei õpi naudingu kohta. Naistele ei õpetata koolis midagi oma suguelundite kohta. Meeste anatoomiat õpetatakse täielikult, kuid naiste suguelundite osas jääb info poolikuks,» ütles ta. 

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles