Täna «Radaris»: soodausku ja MMS-i tõttu tuntuks saanud perearst räägib suu puhtaks

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riina Raudsik
Riina Raudsik Foto: Radar / Kanal 2

Tänases «Radaris» räägib Jüri Tervisekeskuse juhataja ning perearst Riina Raudsik eksklusiivses intervjuus, miks ta kuulus MMSi ehk mürgist kloordioksiidi imeravimina propageerivasse Facebooki gruppi ning seletab lahti oma nägemuse sellest, miks soodaga pea kõiki haigusi ravida ja ennetada saab.

Möödunud aasta septembris jõudis Riina Raudsiku nimi avalikkuse ette seoses mürgise kloordioksiidi ehk MMSiga. Seda propageerivasse Facebooki gruppi kuulumise tõttu alustas Terviseamet Jüri Tervisekeskuses järelvalvemenetlust ning Raudsik visati Arstide liidust välja. Tänaseks on Raudsik sattunud taas Eesti meditsiini-inimeste musta nimekirja, kuna usub ja on kirjutanud raamatuid sellest, kuidas mineraliseeritud soodavee joomine aitab ära hoida ning ravida kõiki haigusi.

«Mulle on väga ebaselge see, mis praegu tehakse. Mind süüdistatakse söögisooda kasutamises!» räägib Raudsik Radarile eksklusiivintervjuus. Saates saavad sõna ka Riina Raudsiku pikaaegsed patsiendid Mati Talvik, helilooja Peeter Vähi ning muusikaprodutsent Tiina Jokinen.

Millega seletab Riina Raudsik seda, et Arstide Liit on teda «posijaks» nimetanud, vaata täna õhtul kell 20.30 Kanal 2 algavas «Radaris».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles