Viis ajatut stiilinippi á la Taylor Swift

Dagmar Lamp
, naine.postimees.ee toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taylor Swift
Taylor Swift Foto: SCANPIX

Taylor Swift on kahtlemata tõusnud kiiresti üheks tänapäeva stiiliikooniks ning kuigi ei hakka me keegi igapäevaellu üle võtma tema lavariideid, on siiski nii mõndagi, mida me saame Taylorilt õppida.

  1. Hoia pea püsti! Enesekindel poos on pool võitu, seda on Taylor meile õpetanud. See on märk sellest, et sul on jalad kindlalt maa peal, et sa oled terve ja tead, mida teed, kirjutab Verily. Hea kehahoiak võib olla miski, mida su ema sulle peale sundis, aga tal oli tõsi taga – kui sa seisad õigesti, õlad taga, kõht sees, tugevdad sa oma kerelihaseid, parandad hapnikutaset ning näed parem välja.

     

  2. Ära alahinda punahuulte ja suitsusilmade kombinatsiooni. Punased huuled ja suitsusilm on klassika ja seda põhjusega. See on glamuurne ja salapärane ning kui sa oled kord selle juba käppa saanud, on tegu lihtsaima meigiga, millega end minutitega kuningannaks muuta.

     

  3. Lühike lõikus annab poweri. Swift tõi moodi lühikese sasipea ning meenutas meile kõigile, mis jõud selles lõikuses võib peituda. Tõsi, lühike bob ei pruugi sobida igale inimesele, kuid kindlasti leidub iga näokuju jaoks oma lühike lõikus.

     

  4. Lisa oma garderoobi 50ndate hõngu. Swifti stiiliarsenali kuulub kahtlemata 50ndate ajatu hõng. Kraedega kleidid, hästiistuvad seelikud, naiselikud triiksärgid ja elegantsed käekotid kuuluvad tema lemmikute hulka. Swift on öelnud, et võtab matti Audrey Hepburnist ja Grace Kellyst.

     

  5. Hinda naisi enda ümber. Taylor on tänapäevane girl power ikoon ning ta jagab avalikult oma edu talle lähedal seisvate naistega. Harva liigub ta ringi ilma sõbrannadeta ning paljud tema lauludki ülistavad naistevahelist sõprust. Et olla stiilne, ei piisa ainult õigest huulevärvist või garderoobist. Leia inspiratsiooni oma elustiilist ja suhetest, sära ning kiirga positiivsust!
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles