Ilublogija sai karvaste käte tõttu karmi kriitikat

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustreeriv.
Pilt on illustreeriv. Foto: SCANPIX

35-aastane kahe lapse ema Courtney Adamo on Londonis elav ilublogija, kes armastab fännidega pilte jagada Instagrami vahendusel. Ent üks foto tekitas paljudes tema järgijates pahameelt ja naine sai karmi kriitika osaliseks.

Nimelt postitas ta hiljuti Instagrami foto oma kätest. Naine soovis näidata oma käekella, kuid tema fännidele jäid silma hoopis naise karvased käsivarred. Kuigi enamik kommentaaridest olid positiivsed, leidus mitmeid fänne, kes arvasid, et naine peaks oma käsi raseerima, kirjutab Daily Mail.

«Kas käsi on nii raske raseerida? Lase need karvad laseriga eemaldada. See on lihtsalt soovitus, ma loodan, et sa ei solvu. Su käed näeksid ilma karvadeta palju siledamad ja naiselikumad välja,» kirjutas üks kommentaator. «Su kätel on nii palju karvu, rõve,» leidis teine.

Pilt pidi tõmbama tähelepanu Daniel Wellingtoni käekellale, kuid paljud fännid ei pööranud sellele üldse tähelepanu. Courtney Adamot üllatasid need kommentaarid väga ja sellest ajendatult kirjutas ta oma blogis kritiseerijatele vastuse. Ta tunnistas blogis, et kuni nende kommentaaride lugemiseni, polnud ta kordagi mõelnud sellele, et võiks käekarvu raseerida. 

«Ausalt öeldes ei tunne ma oma käte tõttu ebakindlust. Sellised nad lihtsalt on,» kirjutas ta ja küsis oma lugejatelt, miks me avaldame ise üksteisele survet, et me kõik oleksime veelgi ebakindlamad. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles