Vaata pilte: Raili Nõlvakul valmis kevadsuvine kollektsioon

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Moelooja Raili Nõlvaku uus kollektsioon on inspireeritud aasialiku rõivastuse põhimõttest. Siluett ei järgi keha kontuure, vaid jätab kandja ja rõiva vahele õhulisuse, mille tulemusena on võimalik kujundada erinevaid vorme.

Märksõnadeks on kihilisus, erineva olemusega materjalide ja tekstuuride kombineerimine. Värvigamma on vaoshoitud. Baastoonideks on hall, valge ja beež. Hooaja trendivärvidest sekundeerivad külm heleroheline, kollane ja punane.

Kollektsioonis leidub kimonost inspireeritud jakke, jalga volditavaid Tai kalamehepükse ning hõlmikkleite ja -toppe. Eripäraks on joone kasutamine dekooris. Iga toodet läbib joon kontrastse detailina või varjatuna toote seesmisel poolel.

Disainerit inspireerivad mängud vormi ja konstruktsiooniga ning väikesed ootamatud detailid rõivaste juures. Läbiv joon Raili Nõlvaku kollektsioonides on kontrast range geomeetrilise loogika ning kerge naiseliku fluidumi vahel. Oma töös otsib disainer tasakaalu funktsionaalsuse ja väljendusrikkuse vahel.

Raili Nõlvaku kevadsuvine rõivakollektsioon on müügil Tallinnas showroomis ZERO° (Baltika kvartal) ja alates märtsist ka Pariisis butiigis Fatimatasy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles