Vaata kuidas kupumassaažiga kodus ise tselluliidist vabaneda!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.kupud.ee

Tänapäevaks väljakujunenud kupumassaaž on muutunud paljude naiste seas üli populaarseks ja seda eelkõige tselluliidi vähendamiseks. Kui aga aega napib salongi minekuks, saab kupumassaaži teha endale ise ka kodus, kasvõi diivanil televiisorit vaadatates. Oma postitiivse kogemuse põhjal kuppudega lõi Mariliis Mürgimäe (29) juba neli aastat tagasi ettevõtte ning kodulehe www.kupud.ee, et pakkuda naistele võimalust hoolitseda oma keha eest kodunt lahkumata. Uurisime lähemalt mis need kupud on, kellele need mõeldud on ning kuidas need toimivad!

1. Kuidas kupumassaaž täpsemalt toimib?

Tänapäeval kasutatakse kupumassaažiks silikoonist või kummist kuppe, räägib Mariliis.

Kuppu kehapinnale asetades imeb see endasse palju pehmeid kudesid, lihaseid ja nahka. Selle tulemusena saab kudesid kupuga masseerides intensiivsemalt töödelda, organismi lümfi- ja vereringet ning ainevahetusprotsesse parandada. Lisaks tselluliidi vähendamisele leevendab kupumassaaž väga tõhusalt pingeid seljas ja õlavöötmes, puhastab poore ning trimmib nahka.

2. Kuppe on kolme erinevat sorti. Kuidas neid kasutada?

Põhiline on tselluliiti vähendav kupp ehk kehakupp, mis on eelkõige mõeldud tselluliidi vähendamiseks ning eemaldamiseks. Mariliisi sõnul on kupu kasutamine imelihtne: Kõigepealt tuleb vastav piirkond õliga sisse määrida. Seejärel tuleb kupp kokku pigistada, kehale asetada ning alustada masseerimist liikudes alati sirgjooneliste või ringjate liigutustega alt üles (vereringe suunas). Ühte piirkonda tasuks masseerida esialgu igapäevaselt 5-7 minutit. Tulemusi on näha juba 2-3 nädala pärast.

Foto: www.kupud.ee

Teine kupp on näokupp, mis on samuti kasutajate poolt väga positiivselt vastu võetud. Kuna näokupp elavdab näo mikrovereringet, siis saab sellega lihtsalt ennetada või vähendada kortsukesi, vähendada akne arme, toniseerida ning pinguldada näonahka ning tõsta/tugevdada näolihaseid. Näokuppu soovitab Mariliis kasutada mitte tihedamini kui 2-3 korda nädalas ning järgida tuleb tootega kaasas olevat skeemi.

Ning kolmas kupp on pisike silma-ning huuleümbruskupp.

Kuna silmaümbrusnahk on eriti õrn, siis sobib silmakupp väga hästi peenete kortsude silendamiseks ning tumedate silmaaluste vähendamiseks. Kasutamine on imelihte. Kuppu tuleb lihtsalt 2-3 sekundit vaakumis hoida ning tupsutada vastavat piirkonda minutike.

Siiski on soovitav silmakuppu kasutada koos näokupuga, et saada parimaid tulemusi.

Foto: www.kupud.ee

3. Kellele kupud sobivad?

Kupud sobivad igale naisele, kellel on probleeme tselluliiidiga, kortsudega, tumedate silmaalustega, akne armidega ning kes soovivad alati värsked ning säravad välja näha. Mariliisi sõnul kindlat vanusegruppi polegi, tellijaid on seinast seina, 18 aastastest kuni 73 aastani. Peaasi, et ei esineks vastunäidustusi, millega saab lähemalt tutvuda www.kupud.ee lehel.

4.Kaua kestab kupp?

Selles peitubki kupu võlu. Ühe kupuga saab läbi aastaid. Seega tegemist on vaid ühekordse väljaminekuga. Mariliis soovitab peale igat kasutamist loputada kupp üle sooja veega ning hoida toatemperatuuril otsese päikese eest varjatuna.

5. Millist õli tuleb kasutada tehes kupumassaaži.

Kuna iga nahatüüp on erinev, siis pakume lisaks kuppudele ka erinevaid õlisid, mis sobivad lisaks kehahooldusele ka juuste ning küünte hoolduseks. Kõik õlid on külmpressitud ja 100% looduslikud.

Vananeva näonaha jaoks on parimad “vedelaks kullaks” nimetatud imelised argaaniaõli ja jojobaõli. Ülemaailma kõrgelt hinnatud argaaniaõli sobib eelkõige vananevale ning kuivale nahale, sisaldab Omega 3, 6 ja 9 rasvhappeid ning rikkalikult vananemisvastast E-vitamiini. Samuti vähendab argaaniaõli aknearme ning tumedaid ja heledaid pigmendilaike.

Jojobaõli on aga mõeldud vananevale ning rasusele nahale. Samuti väga tunnustatud õli, mis sisaldab rohkelt mineraale ning vitamiine.

Foto: www.kupud.ee

Rohkem infot kupumassaaži ning kuppude kohta leiab kodulehelt www.kupud.ee 

Samuti on seal väga palju kasutajakogemusi, millega saab tutvuda: www.kupud.ee/kasutajate-kogemused/

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles