Seitse korda, mil on lubatud täiskasvanuks olemise pärast mitte muretseda

Naine
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Phovoir / Scanpix

Kuigi meile kõigile meeldib elada aktiivset elu, haarata võimalustel sarvist ning särava naeratusega läbi päevade kapata, tuleb ikka ette hetki, kui tahaks laiselda ja logeleda.

Female First on reastanud 11 hetke, mil on täiesti okei natuke looderdada ning mitte alati olla parim ja klanitum versioon iseendast.

  1. Reede õhtul. Töönädal on lõpuks läbi ning su ainus unistus on võtta seljast rinnahoidja, pugeda pidžaamadesse ning keerata juuksed lohakasse krunni.
  2. Puhkuselt naastes. Liida omavahel lennuväsimus, läbihigistatud reisiriided, seiklused pagasi kättesaamisel ja pikk taksosõit koju ning ainus, millele sa mõelda suudad, on voodisse pugemine.
  3. Pühapäeva hommikul. Kõik teavad, et pühapäevad on mõeldud sissemagamiseks, hilisteks dušivõtmisteks, lohakateks soenguteks ja dressides kodus hängimiseks.
  4. Haige olles. Kui keegi eeldab, et sa muretsed haige olles oma välimuse pärast, siis on sel kellelgi ilmselgelt maailmast väga kummaline arusaam.
  5. Pohmelliga. Sa vaevu suudad padjalt pead tõsta, et tuua vett ja peavalurohtu, kui sa midagi muud veel plaanid sel päeval saavutada, siis oled sa lihtsalt tubli.
  6. Pärast halba päeva tööl. Vahel on mõni päev nii halb, et pärast seda tahad sa istuda teleka ees, oma aju välja lülitada ning mõneks ajaks täiskasvanuks olemise unustada.
  7. Tohutu näljaga. Ehk unustad sa enamiku lauakombeid, aga vahel on kaloritetarbimine olulisem kui etikett.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles